Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Alma Tour

artikkelin kuva
Matkatoimistot
Alma Tour
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 24.04.2013
facebook   whatsapp

Yritys on lähtöisin Bulgariasta ja sen toimistot sijaitsevat Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa sekä Venäjällä Pietarissa ja Moskovassa.

Alma Tour konkurssissa

Alma Tourin heikko taloudellinen tilanne kävi ilmi syyskuussa 2011, kun sadat turistit jäivät jumiin Bulgariaan. Lentoyhtiö Bulgaria Air kieltäytyi operoimasta Alma Tourin lomalentoja maksamattomien velkojen vuoksi.

Alma Tour joutui toimintakieltoon, jota seurasi konkurssiin asettaminen lokakuun alussa. Alma Tourilla on Kuluttajavirastossa vakuus, josta maksetaan korvaukset yhtiön kautta matkansa varanneille.

Kuluttajaviraston ohjeet matkanjärjestäjän konkurssitilanteessa

Kuva: Flickr / Wolfgang Staudt

Lue kommentit (4) Jätä kommentti

 1. Olen katsonut Matkaoppaat -Bulgaria eli Alma Tour. Onko kenelläkään tietoa, kun Alma Tour Matkaoppailla oli olkalaukku niin Olkalaukkujen valmistajaa. ??


 2. Jostainhan työtekijöidenkin on aloitettava! Saattaa olla ensimmäisiä työpaikkoja, kaikki eivät ole kokeneita konkareita.
  Itse olin monena vuonna Alma Tourin matkoilla. Pidin kyllä oppaista. Asiat tuli hoidettua mm. Islannin tulivuorenpurkauksen aikaan. Oli mahdollisuus tutustua myös oppaisiin kuukauden ajan!
  Ps.Minullekin kelpaisi vallan hyvin Alma Tourin t-paita!


 3. Heippa!teillä on upea ohjelma tämä matkaoppaatohjelma,katonut austa asti kaikki jaksot!!Olisiko teillä lahjoittaa minulle “Matkaopaista”materiaalia,esimerkiksi T-paita,ym t-paidan koko olisi xxl-Osoite:Luosuntie 159 95900 Kolari


 4. Katsoessa tv:stä matkaoppaat ohjelmasta Alma Tour- touhua, niin ei kovin imartelevaa mainosta yhtiöstä anna. Hyvin amatöörimaista puuhastelua.


 5. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue lisää aiheesta