hero taustakuva

Tätä on odotettu! Helsinkiläishotelliin kattouima-allas ja merinäkymät

Clarion Hotels artikkelin kuva
Uutiset
Helsingin hotellimaailman uusin tulokas avaa 16-kerroksisen tornihotellin katolle näköalauima-altaan, josta voi nähdä jopa Tallinnaan saakka.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 10.03.2016
facebook   whatsapp

Näköalabaari, kattoterassi ja lämmitettävä ulkouima-allas

Helsingin Jätkäsaareen avataan lokakuussa 2016 Clarion Hotel Helsinki, jonka 78-metrisen tornin katolle rakennetaan kaupungin korkein kattouima-allas. Kahdesta tornista koostuvan hotellin toisen tornin ylimmissä kerroksissa on näköalabaari sekä kattoterassi, ja toisessa näköalasauna sekä kattouima-allas.

Hotelliin rakennetaan parhaillaan ylimpiä kerroksia, minkä jälkeen rakennustyöt siirtyvät sisätiloihin. Hotelli saavuttaa 78 metrin täyden korkeutensa huhtikuun puolivälissä.

Jätkäsaaren hotelli avaa ovensa 17. lokakuuta 2016. Samassa kuussa avataan myös Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteyteen rakenteilla oleva Clarion Hotel Helsinki Airport.

Uusissa hotelleissa panostetaan viihtyvyyteen, ja kattokerrosten palvelujen lisäksi se näkyy myös hotellien sisustuksessa. Hotellin rakennuttajan Arthur Buchardtin mukaan tavoitteena on suomalaisuutta ja kotoista tunnelmaa henkivä hotelli.

Hotellin 16-kerroksisista torneista toinen on sisustettu suomalaisittain vaalein sävyin ja toinen kansainväliseen tapaan tummemmaksi. Sekä hotellihuoneissa että ravintoloissa nähdään suomalaisia ja kansainvälisiä design-klassikkoja, muun muassa Alvar Aallon suunnittelemia Artekin 611-klassikkotuoleja.

Katso havainnekuvat Jätkäsaareen avattavasta hotellista!

Clarion Hotel Helsinki
Helsingin hotelliin avattava kattouima-allas on samankaltainen kuin ketjun ruotsalaishotellin allasalue.
Clarion Hotel Helsinki
Jätkäsaaren hotellissa on kaksi tornia.
Clarion Hotel Helsinki
Helsinkiin avattavan hotellin näköalabaarista avautuvat kaupunkinäkymät.
Clarion Hotel Helsinki
Helsingin Jätkäsaareen avattava hotelli kohoaa 78 metrin korkeuteen.

Lähde ja kuvat: Clarion Hotels

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.