Hyppää sisältöön

Suomalaisvarustamon erikoinen tempaus: jakaa 12 000 ilmaista risteilyä!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 29.04.2015
Laivayhtiö Eckerö Line on keksinyt erikoisen kampanjan. Varustamo kertoo lähettävänsä naapureilleen kutsun tulla kylään laivalle. Helsingin Länsisataman viereisten kaupunginosien kotitaloudet saavat kaikkiaan lähes 12 000 ilmaislippua.

Ilmaiseksi kahville ja ostoksille laivalle

Keväthenkisen tempauksen taustalla on laivan henkilökunnan piirissä spontaanisti syntynyt idea.

– Pari eckeröläistä heitti ilmaan ajatuksen, että olisipa hauska tutustua naapureihin ja kutsua heidät meille kylään. Totesimme, että ilman muuta haluamme toimia kuten kunnon naapurin kuuluukin: olla helposti lähestyttäviä, tulla tutuksi ja tarjota kahvit. Päätimme ryhtyä tuumasta toimeen, Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Helsingin Jätkäsaaressa, Lauttasaaressa, Hietalahdessa ja Punavuoressa sijaitsevat kotitaloudet saavat postissa keskiviikkona 29. huhtikuuta 2015 lahjakortin, joka sisältää ilmaisen miniristeilyn 1 – 4 hengelle sekä tietysti kahvikupongit. Yhteensä alueella on yli 11 600 kotitaloutta.

Eckerö Linellä tiedostetaan, että sataman läsnäolosta koituu lähialueen asukkaille jonkin verran vaivaa erityisesti liikenneruuhkien muodossa. Laivayhtiö haluaa edistää sopuisaa rinnakkaiseloa ja toivoo, että asukkaat ottaisivat sataman toiminnasta myös sen hyvät puolet irti.

– Haluamme osoittaa, että meistä voi olla naapureille myös iloa ja hyötyä. Olisi hienoa, että laivan myymälät ja ravintolat voitaisiin jopa mieltää mukavaksi osaksi alueen palvelutarjontaa: risteilylle voi lähteä helposti pyörähtämään, istua laivalla iltaa, tehdä ostoksia ja tulla ajoissa kotiin. Toivotamme kaikki naapurit tervetulleiksi käymään, Toikka-Everi sanoo.

Lähde ja kuva: Eckerö Line

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

Huvila Hangossa mäntyjen alla

Suositut kotimaan risteilyt saavat jatkoa: Eckerö Line jatkaa Hangon risteilyjä kesällä

Eckerö Linen risteily Hankoon

Laivalla Helsingistä Hankoon – Eckerö Line tekee reitillä kesäkuussa päiväristeilyjä

Näihin kysymyksiin risteilymatkustajat haluavat vastauksen – hauskimmat tiedustelevat, voiko Itämeressä nähdä delfiinejä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja