Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Suomalaisnaisia kuvaillaan helpoiksi kaadoiksi: “Matkustavat seksin perässä”

artikkelin kuva
Uutiset
Sohvasurffaajia kotonaan isännöivällä bloggaajalla on selkeä mielipide suomalaisista naisista.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 05.03.2015
facebook   whatsapp

Näin suomalaisista sohvasurffaajista puhutaan maailmalla

Couchsurfing eli sohvasurffaus on ilmainen tapa majoittua maailmalla paikallisten kodeissa. Joskus yöpymisdiili ei jää pelkkään nukkumiseen – ainakin mikäli Ukrainassa syntynyttä mutta Yhdysvalloissa kasvanutta Maverick Traveler -bloggaajaa on uskominen.

Mies kirjoittaa etsineensä yhdistäviä tekijöitä sohvasurffaajanaisista, joiden kanssa tämä on päätynyt harrastamaan seksiä. Bloggaajan mukaan helpoimmin sänkyyn kaatuvat suomalaiset, ranskalaiset ja puolalaiset naiset.

– Suomalaisnaiset matkustavat vain seksin perässä – erityisesti Latinalaisessa Amerikassa ja Etelä-Euroopassa, bloggaaja kirjoittaa.

Mies muistelee erästä suomalaista sohvasurffaajaa, joka harrasti seksiä sekä bloggaajan itsensä että tämän ystävän kanssa – ja kaikkien tapaamiensa brasilialaisten kanssa.

Ranskalaisnaiset ovat bloggaajan mukaan siitä erikoisia, että heitä on lähes mahdotonta houkutella makuukammarin puolelle Ranskassa. Ulkomailla samoja ongelmia ei kuulemma ole.

– Ranskalaisnaiset eivät tule lähellekään sinua Pariisin bulevardeilla, mutta Latinalaisen Amerikan likaisilla kujilla he harrastavat kanssasi seksiä niin nopeasti, että pääsi menee pyörälle.

Puolalaisnaisten kanssa iskemisprosessi kestää miehen mukaan pisimpään, mutta on yleensä onnistunut – etenkin, kun kyseessä ovat latinomiehet.

Näin tunnistat seksistä kiinnostuneen sohvasurffaajan

Julkaisemassaaan artikkelissa bloggaaja neuvoo muita Couchsurfing-isäntiä kiinnittämään huomiota naisten kirjoittamiin arvioihin sohvasurffaussivustolla. Miespuolisten isäntien kanssa julkaistut valokuvat ja innokkaat kertomukset lukuisilla hymiöillä ja huutomerkeillä varustettuina puhuvat bloggaajan mukaan omaa kieltään.

– Jos tyttö on majoittunut viikon tai kauemmin jonkun miehen luona, voit olla varma, ettei tämä ole viettänyt kaikkea aikaansa museoissa ja taidegallerioissa.

Erityisesti arvioita kannattaa asiantuntijan mukaan tarkistaa “Euroopan seksipiirien maista” Ranskasta, Espanjasta ja Italiasta. Myös naisten into opiskella eksoottisia kieliä ja matkustaa eksoottisiin maihin kertoo kuulemma kiinnostuksesta petipuuhiin kyseisen maan asukkaiden kanssa.

Maverick Traveler -blogin takana on Jamesiksi esittäytyvä mies, joka jätti hyväpalkkaisen työnsä matkustaakseen enemmän.

Blogikirjoituksen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Maverick Traveler
Kuva: Flickr / trec_lit

Lue kommentit (10) Jätä kommentti

 1. missä sitten on vika että suomalaiset naiset lankeavat tummatukkaisten komistusten syliin, syy on siinä että suomalais miehet on töykeitä tuppisuita jotka puhuu vain humalassa, eikä yleensä silloinkaan kauniisti, ulkomaalainen
  mies sensijaan osaa miellyttää naista, kun nainen osaa nauttia seksistä siinä kuin mieskin niin
  miksi miehet tulkitsee naisen lutkaksi, vieläkö miehet on niin
  sovinisteja että naisen pitäisi
  odottaa 2 vuotta kosintaa ennen kuin
  tohtii antautua suudelmalle ja toiset
  2 vuotta seksiin, tosi törkeetä naisten halventamista,
  suomalainen mies on väritön eikä
  mitenkään houkuta suomalaista
  naista kuten tummatukkainen latino,
  sekä latino kosii nopeasti eikä odota
  10 vuotta kuten suomalainen, nainen
  tarvitsee sulhasen ainaskin nuori
  nainen kun ei täältä kotimaasta
  löydy, ja miksi täällä vielä 40 vuotiaat naiset jää vanhapiioiksi ?
  siksi ettei miehet uskalla kosia !!!


 2. Jaa jaa, taas kuulostaa siltä, et nainen ei sais ottaa miestä, nusasta silloin kun siltä tuntuu. Vieläkin vaan se koetaan olevan miehinen etuoikeus uittaa melaa niin paljon, kuin huvittaa. Luulis tuon kirjoittajan olevan tyytyväinen, ettei tarvii ilman olla.
  Nainen, ota mies sieltä mistä haluat, milloin haluat ja miten haluat ja ole ottamatta silloin, kun et halua.


 3. Veeza ja muut voivat lähteä etsimään sitä naisten kunnioitusta vaikka heti tosta itärajan takaa tai ottaa vaikka lentolipun Pattayalle…


 4. Oikein kaunista Rantapallolta näin Naistenpäivänä….
  Mikä teille miehille oikeen kelpaa? Jos ette saa seksiä, niin sitten ollaan vielä hirveämpiä lahnaPIHTAREITA. Ja miettikääpä, miksi ulkomaalaiset miehet kiinnostavat naisia??? Ihan on suurin syy suomalaisissa känniäijissä. Ei vaan innosta teidän dokaus ja muutenkin suomalaisten miesten käytöstavat ja esim hygieenisyys ovat ala-arvoista tasoa.


 5. Eikö tämä teksti ole yhtään loukkaava rantapallon bloggaajanaisia ja ylipäätään muitakin naisia kohtaan? ja tuo Maverick bloggaaja on itse aika säälittävä, sellainen matkailija joka keskittyy vain naisten perässä reissaamiseen eli hän harrastaa itse juuri sitä mistä muita syyttää :`D


 6. Suomalaiset naiset on kauheita lahnoja. Jopa koirat ja hevoset on parempia seksikumppaneita.


 7. Maailmaa nähneenä voin todeta, että missään naiset eivät ole niin helppoja kuin Suomessa.. Kuin bordelliin menisi eikä rahaa tarvita. Mukavaahan miehen kannalta, mutta ei mitään kunnioitusta minulta saa. Vaimosta kun pääsen eroon (työn alla) niin en ikinä ryhdy suhteeseen suomalaisen naisen kanssa. Voi niitä nussia, mutta ei muuta.


 8. Joo, onpa todella hurmaavaa kun ensin halutaan vängällä tarjota juotavaa, ja sitten aletaan kiukutella kuin pikkupojat että täytyyhän sun nyt antaa kun ostin juomankin sulle…


 9. Kyllä mielestäni suomalaisilta naisilta heruu melko helposti verrattuna keskieurooppalaisiin. Jutun jujuna tuntuu olla 3 tarjottua drinkkiä ja homma on siinä.


  • Drinkkejä Suomi-naisille tarjoavat Suomessa luuserit, jotka jäävät kuitenkin ilman. Eli ainakin pääkaupunkiseudulla tarjoaminen laskee statustasi varmemmin saat kun et tarjoa.


 10. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.