Hyppää sisältöön

Haluatko matkakirjailijaksi? Mobiilisovellus julkaisee käyttäjien tekemiä matkaoppaita

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 01.07.2014
Suomalainen mobiilisovellus CreateTrips julkaisee ja myy matkaoppaita, joita voi kirjoittaa suomalainen bloggaaja tai vaikkapa thaimaalainen lentoyhtiö.

Tuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa

Matkailuaiheinen mobiilisovellus CreateTrips tarjoaa matkailijoille matkailualan toimijoiden kirjoittamia matkaoppaita. Valtaosa matkaoppaiden kirjoittajista on matkabloggaajia, mutta oppaan kirjoittaminen ei vaadi blogia, vaan ainoastaan tietämystä jostakin kohteesta. Bloggaajien lisäksi oppaita voi kirjoittaa esimerkiksi hotelli tai lentoyhtiö, mutta myös yksittäinen matkailija.

Suomalaisella sovelluksella on jo kymmeniätuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa, vaikka sovellus julkaistiin maailmanlaajuisesti 26. kesäkuuta. Sitä ennen se oli käytössä 18 maassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– CreateTrips on matkailusovellusten top10:ssa ja se on suositeltujen listalla App Storessa ympäri maailmaa. Tämä mobiilisovellus tekee matkanteosta entistä sosiaalisempaa ja tästä johtuen keskimääräinen käyttäjä viettääkin sovelluksen parissa lähes yhtä paljon aikaa kuin rakkaudenkipeä sinkku Tinderissä, sanoo CreateTripsin perustaja Juha-Petteri Kukkonen.

CreateTrips on tuore kotimainen startup-yritys, joka on kerännyt rahoitusta sijoitusyhtiöiltä ja Tekesiltä.

CreateTrips-sovellus on toistaiseksi saatavilla vain iPhonelle, mutta sovelluksen Android-versio on tarkoitus lanseerata syksyllä.

Lähde ja kuva: CreateTrips

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Halvalla nettiin lomalla

Surffaa netissä myös lomalla – kolme vaihtoehtoa kaukomaille

Sovellusvinkit älypuhelimiin

Onko älypuhelin sinunkin tärkein matkavarusteesi – katso sovellusvinkit!

Suomelle omat emojit

Suomi julkaisee oman emojikokoelman – ensimmäisenä maailmassa!

Puhelimen käyttö matkalla halpenee

Puhelinlaskujen hinnat alas EU:ssa – tässä ovat uudet hinnat

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja