hero taustakuva

Haluatko matkakirjailijaksi? Mobiilisovellus julkaisee käyttäjien tekemiä matkaoppaita

CreateTrips artikkelin kuva
Uutiset
Suomalainen mobiilisovellus CreateTrips julkaisee ja myy matkaoppaita, joita voi kirjoittaa suomalainen bloggaaja tai vaikkapa thaimaalainen lentoyhtiö.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 01.07.2014
facebook   whatsapp

Tuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa

Matkailuaiheinen mobiilisovellus CreateTrips tarjoaa matkailijoille matkailualan toimijoiden kirjoittamia matkaoppaita. Valtaosa matkaoppaiden kirjoittajista on matkabloggaajia, mutta oppaan kirjoittaminen ei vaadi blogia, vaan ainoastaan tietämystä jostakin kohteesta. Bloggaajien lisäksi oppaita voi kirjoittaa esimerkiksi hotelli tai lentoyhtiö, mutta myös yksittäinen matkailija.

Suomalaisella sovelluksella on jo kymmeniätuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa, vaikka sovellus julkaistiin maailmanlaajuisesti 26. kesäkuuta. Sitä ennen se oli käytössä 18 maassa.

– CreateTrips on matkailusovellusten top10:ssa ja se on suositeltujen listalla App Storessa ympäri maailmaa. Tämä mobiilisovellus tekee matkanteosta entistä sosiaalisempaa ja tästä johtuen keskimääräinen käyttäjä viettääkin sovelluksen parissa lähes yhtä paljon aikaa kuin rakkaudenkipeä sinkku Tinderissä, sanoo CreateTripsin perustaja Juha-Petteri Kukkonen.

CreateTrips on tuore kotimainen startup-yritys, joka on kerännyt rahoitusta sijoitusyhtiöiltä ja Tekesiltä.

CreateTrips-sovellus on toistaiseksi saatavilla vain iPhonelle, mutta sovelluksen Android-versio on tarkoitus lanseerata syksyllä.

Lähde ja kuva: CreateTrips

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.