Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Finnair tuo markkinoille täysin uuden lipputyypin: Business Light -lipulla pääsee bisnesluokkaan, mutta se sisältää vain käsimatkatavarat

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Uudet vaihtoehdot tuovat matkustajille entistä enemmän joustavuutta.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.06.2021
facebook   whatsapp

Entistä enemmän joustoa myös business-luokan hinnoissa

Finnair toi 15.6.2021 myyntiin uuden Business Light -lentolipputyypin, joka takaa matkustajille aiempaa enemmän vaihtoehtoja. Yhtiön tavoitteena on tarjota entistä parempi mahdollisuus räätälöidä matkustuskokemuksesta juuri toivotunlainen.

Uusi Business Light -lipputyyppi tarkoittaa lentolippua, jolla on pääsy business-luokkaan, mutta hinta ei esimerkiksi sisällä ruumaan menevää matkatavaraa, lounge-pääsyä tai lentoaseman priority-palveluita.

Jatkossa Finnairin hinnoittelussa noudatetaan myös business-luokan puolella samoja economy-luokasta tuttuja lipputyyppejä. Käytössä ovat light, flex ja classic -liput, joista light-lippu sisältää vähiten ja flex-lippu eniten lisäpalveluja. Näin matkustajat voivat valita juuri haluamansa palvelut jatkossa myös bisnesluokan osalta, eikä ylimääräisistä palveluista tarvitse maksaa.

–Asiakkaat haluavat nyt entistä enemmän räätälöidä matkustuskokemuksen omannäköisekseen. Uudet lipputyyppimme lisäävät valinnanvaraa ja räätälöinnin mahdollisuuksia. Haluamme tarjota asiakkaillemme matkoja, jotka näyttävät heiltä. Tulemme jatkossakin tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja asiakkaillemme, kun valmistaudumme lisäämään liikennettämme ja uusimme palveluitamme, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Lähde: Finnair
Kuva: Shutterstock

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Huomioitavaa tässä on, että jos sattuu olemaan Finnair Gold tai parempi kortti, ovat kaikki tasoedut voimassa light lipulla matkustaessa, avain kuten economy lightissakin. Eli sillä saa sen ylimääräisen matkatavaran, loungen ja priorityt.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.