Hyppää sisältöön

Viikon blogi: ReiseReise

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 30.12.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä ReiseReise-blogin Tiia.
  • Blogini Rantapallossa: ReiseReise
  • Nimeni: Tiia
  • Paras kaupunkikohde: Berliini tai Budapest
  • Paras rantakohde: Rodos, koska muualla en ole käynyt
  • Unelmakohteeni: San Francisco
  • Tätä ilman en matkusta: Kamera
  • Tärkein matkavinkkini: Tee suunnitelma, josta voit myös joustaa.

Täältä löydät minut: ReiseReise
Twitter-iconInstagram

Millainen matkailija olet?
Matkustan rinkka selässä tai lyhyimmillä matkoilla vain käsimatkatavaroiden kanssa. Matkustan yleensä yksin tai poikaystäväni kanssa. Kulttuuri- ja kaupunkilomakohteet ovat minua varten. Vierailen mielelläni museoissa, taidegallerioissa ja ihailen myös katutaidetta. Teen yleensä aika tarkan suunnitelman mitä haluan nähdä, mutta must-kohteiden lisäksi haluan löytää jotain perinteisten nähtävyyksien lisäksi. Kävelen paljon, enkä viihdy liian lämpimissä kohteissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Olen matkustellut eniten Euroopassa sekä Japanissa, jossa olen nyt käynyt kaksi kertaa. Kaukaisimmat matkani ovat kohdistuneet Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Keväällä 2016 menen tekemään Erasmus-vaihtoni Saksaan. Tulen kirjoittamaan saksalaisesta kulttuurista varmasti enemmän ja tekemään minimatkoja ympäri Saksaa ja naapurivaltioita. Pyrin myös listaamaan blogiini kasvisravintoloita ympäri maailman.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Kesällä tehty vuoren valloitus Japanin Yatsugatakessa. Kiersimme maata Japan Rail Passeilla ja kiipesimme Amigasan huipulle 2 524 metrin korkeuteen. Korkean paikan kammoni nosti päätään, kun jätimme taaksemme ensimmäisen vuorimökin ja maasto muuttui kiviseksi. Olin varmasti lähellä paniikkikohtausta, niin paljon putoaminen pelotti. Oli pakko pitää tauko, sillä kyyneleet sumensivat näkökenttäni. Ylhäällä oli voittajaolo! Yöllä myös pilvet olivat uskomattoman lähellä, en unohda näkyä koskaan.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Road trip Yhdysvaltojen läpi. Ensin tosin pitää hankkia ajokortti, sillä haluan ehdottomasti itsekin olla ratin takana.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Kirjoitin aiemmin lifestyle-blogia, mutta kyllästyin siihen noin vuoden päästä. Facebookiin olin tehnyt kuvapäiväkirjaa ja lisännyt tuhansia kuvia, mutta ne eivät oikeastaan kiinnostaneet ketään. Löysinkin pian matkablogit ja ajattelin jos aloittaisin kirjoittamiseen taas. Huomaan eron näiden blogieni välillä, sillä nyt tuntuu, että ideoita on enemmän mitä ehtii kirjoittaa! Inspiraatiota saan tietysti matkoista, on ilo jakaa kokemuksia ja vinkkejä muille.

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Luen aika monipuolisesti kaikenlaisia blogeja, eniten aiheet painottuvat lifestyle- ja matkablogeihin. Bloggaajan pitää olla jollakin tapaa samaistuttava ja mukavalta ja aidolta vaikuttava henkilö. Tykkään myös lukea aivan tavallisesta arjesta. Löydän aina silloin tällöin uusia blogeja, joita jään aktiivisesti lukemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja