Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 20.07.2017
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Kaiken maailman matkoja -blogin Laura Musta.
  • Blogini Pallontallaajissa: Kaiken maailman matkoja
  • Nimeni: Laura Musta
  • Paras kaupunkikohde: Granada Espanjassa
  • Paras rantakohde: Sansibar Tansaniassa
  • Unelmakohteeni: Nepal ja Peru
  • Tätä ilman en matkusta: Kamera ja muistikirja
  • Tärkein matkavinkkini: Hauskimmat ja ikimuistoisimmat asiat tapahtuvat usein silloin, kun asiat eivät mene niin kuin olit suunnitellut!

Täältä löydät minut: Kaiken maailman matkoja

Twitter-icon Instagram Facebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 
 

Millainen matkailija olet?
Elämyksiä ja uusia kokemuksia metsästävä matkailija. Nautin vaihtelusta ja haasteista. Välillä on mukava istua alas ja vain seurailla maailman menoa, mutta yhden teekupin jälkeen on jo taas lähdettävä jatkamaan tutkimusmatkaa! Hyvästä ruoasta en tingi, vaikka muuten usein reissaankin pienellä budjetilla.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Luonto on varsinkin viimeisten vuosien aikana nostanut merkitystään arjessani ja näin ollen matkoillakin on tullut etsittyä aina vain upeampia ja upeampia luontokohteita. Suomi100-vuoden kunniaksi myös kotimaanmatkailu ja upeat kansallispuistomme ovat saaneet blogissa paljon näkyvyyttä. Syksystä eteenpäin Norja saa varmasti ihan erityisen aseman blogissa, kun muutan Bergeniin vuorten kupeeseen opiskelemaan kahdeksi vuodeksi.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Puoli vuotta Afrikassa oli ihan mieletön kokemus. Reppureissaaminen Itä-Afrikassa oli aivan erilaista kuin Euroopassa ja mahtavat kansallispuistot, kylämajoitus Tansaniassa, Victorian putoukset ja sukelluskurssi Sansibarilla jäivät varmasti ikuisesti mieleeni! Jännitin reissua enemmän kuin mitään aiempaa reissua, mutta lopulta kaikki meni hienosti ja lähtisin vastaavalle reissulle koska vain uudestaan.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Käydä kaikilla mantereilla. Yksittäisistä kohteista jo pienestä pitäen unelmissa ovat olleet Peru ja Nepal upeiden vuoristojen ja kiehtovien kulttuurien takia. Myös Trans-Siperian junaradasta kertova Lonely Planet on jo ollut liian pitkään hyllyssä odottamassa todellista käyttöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat bloggausinspiraatiota?
Blogi sai alkunsa, kun muutin vuonna 2013 Englantiin vuodeksi vapaaehtoistöihin ja päivittelin blogiin lähinnä arkisia kuulumisia ystäville ja sukulaisille. Blogi-innostus jäi kuitenkin päälle Suomeen palatessakin ja siitä lähtien olen päivitellyt blogia enemmän ja vähemmän aktiivisesti ja nyt erityisesti valokuvaamisen opetteleminen on tuonut uutta motivaatiota blogata useammin! Minusta on myös mahtavaa, jos edes joku saa vähän apua ja inspiraatiota minun blogistani, joten se motivoi kovasti.

Millaisia blogeja luet mieluiten?
Monipuolisia matkablogeja, joissa liikutaan luonnossa ulkomailla ja täällä Suomessa. Erityisen mielelläni katselen kauniita valokuvia ja luen hauskoja tarinoita matkojen sattumuksista! Myös ulkosuomalaisten blogeja tulee luettua paljon, kun omissakin haaveissa olisi asua ja työskennellä ulkomailla.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon ja Pallontallaajien matkabloggaajia.

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Mika, Lähtöportti

Viikon blogi: Lähtöportti

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja