Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Lähtöportti

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 14.03.2017
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Lähtöportti-blogin Mika.
  • Blogini Rantapallossa: Lähtöportti
  • Nimeni: Mika
  • Paras kaupunkikohde: Suurkaupungeista Tokio, mutta sitäkin enemmän nautin vanhojen italialaisten kukkulakaupunkien tunnelmasta.
  • Paras rantakohde: Kreikan saaret. En ole varsinainen rantalomailija, mutta mitä pienempi saari, sen paremmin maltan rentoutua.
  • Unelmakohteeni: Uusi-Seelanti
  • Tätä ilman en matkusta: Kamera ja mukavat kengät
  • Tärkein matkavinkkini: Tutustu matkakohteeseen etukäteen, mutta älä tee liian tarkkoja suunnitelmia. Muista, että kiire pilaa loman. Valikoi itseäsi eniten kiinnostavat asiat ja jätä loppuaika spontaaneille ideoille sekä ympäristön rauhalliseen tarkasteluun.

Täältä löydät minut: Lähtöportti

Twitter-icon Instagram Facebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 
 

Millainen matkailija olet?
Reppureissut ovat vaihtuneet hieman mukavuudenhaluisempiin perhematkoihin. Matkailemme paljon kolmen sukupolven voimin, jolloin talonvuokraus tuntuu sopivimmalta majoitusmuodolta. Haluan aistia paikallisia tunnelmia sekä nähdä ja kokea mahdollisimman paljon, mutta olen viime aikoina oppinut hieman rentoutumaankin. Uuden näkeminen kiinnostaa, mutta vuosien varrella on kertynyt myös paljon suosikkikohteita, joihin palaan mielelläni takaisin. Etelä-Eurooppa vetää puoleensa usein.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Kirjoitan kaikille kiinnostuneille niin luontomatkailusta, pikkukylistä kuin suurista kaupungeistakin. Blogiin on kertynyt useita postauksia muun muassa patikointiretkistä ja vanhoista linnoista. Matkoilla on mukana kaksi alle kouluikäistä tytärtä, mutta blogi ei juurikaan keskity lapsimatkailuun muutamia perhekohteiden esittelyjä lukuun ottamatta.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Interrail, tutustuminen Japaniin ja häämatka Seychelleille tulevat ensimmäisinä mieleen, mutta on mahdotonta mainita vain yhtä kokemusta.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Uusi-Seelanti ja Chile ovat pitkäaikaisia, mutta toistaiseksi toteutumattomia unelmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat bloggausinspiraatiota?
Lähtöportti sai alkunsa halusta kertoa tarinoita. Löydettyäni matkablogien maailman alkoi tuntua, että itsellänikin voisi olla jotain annettavaa. Blogissa yhdistyvät intohimoni matkailuun, kirjoittamiseen ja valokuvaukseen. Inspiraatio ja innostus säilyvät hyviä matkablogeja lukemalla sekä saamani positiivisen palautteen ansiosta.

Millaisia blogeja luet mieluiten?
Pidän aidosti tekijänsä näköisistä matkablogeista, joiden kirjoittajat ovat löytäneet oman juttunsa. Arvostan myös sujuvaa tekstiä ja laadukkaita kuvia. Käytännön vinkkejä etsiessäni luotan niihin bloggaajiin, jotka koen itseni kanssa samanhenkisiksi.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon ja Pallontallaajien matkabloggaajia.

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja