Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Duunireissuja

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 24.11.2016
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Duunireissuja -blogin Hanneli.
  • Blogini Rantapallossa: Duunireissuja
  • Nimeni: Hanneli
  • Paras kaupunkikohde: Ljubljana
  • Paras rantakohde: Kroatia
  • Unelmakohteeni: Jordanian Petra
  • Tätä ilman en matkusta: Villasukat
  • Tärkein matkavinkkini: Omien ennakkoluulojen voittaminen tuottaa yleensä reissun parhaat kokemukset, niin pienessä kuin isossakin mittakaavassa.

Täältä löydät minut: Duunireissuja

Facebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 
 

Millainen matkailija olet?
Tykkään olla liikkeellä. Road tripit ovat paras tapa matkustaa, ja vuokraan auton aina kun se on mahdollista. Olen kiinnostunut myös historiasta, sillä on ihana mennä paikkoihin, joista huokuvat eletyt vuosisadat. Tutustun seutuihin myös julkisilla: hyppään kyytiin ja katson millaiseen paikkaan päädyn. Työreissuilla näkee kokonaan erilaisen puolen niin kohdemaasta kuin -paikkakunnastakin, siksi saatan käydä samoissa paikoissa myös lomalla.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Blogini kertoo työreissuista ja lomailusta. Enimmäkseen Euroopassa, toisinaan myös muualla. Matkustan työssäni monenlaisiin paikkoihin, ja näillä matkoilla sattuu ja tapahtuu paljon sellaista, joihin lomailija ei törmää. Avaan blogissani myös tätä puolta matkailusta, sillä meitä töiden vuoksi matkailevia saattavat kiinnostaa hieman eri asiat kuin tavallista lomailijaa.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Omista matkoista mieleenpainuvinta oli ummikkona ulkomaille -tyyppisesti toteutettu parin viikon road trip Itä-Eurooppaan 2000-luvun alkupuolella. Jatkuva kaipuu matkustamiseen sai alkunsa silloin, sillä siihen asti olin luullut ettei matkustaminen olisi minun juttuni. Työmatkoista unohtumattomin on ollut Singaporessa 2013, ja kyllä kevään Qatarin-matkakin nousee korkealle.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Lähi-idän road trip. Kävin ensimmäistä kertaa Lähi-idässä nyt keväällä, ja siellä heräsi mieletön kiinnostus alueeseen. Sen jälkeen olen lukenut kaikki mahdolliset blogit, joissa on matkailtu niillä seuduilla. Jordanian Petrasta olen haaveillut niin kauan kuin olen sen olemassaolosta tiennyt. Ja joskus vielä hankin Etelä-Ranskasta huvilan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat bloggausinspiraatiota?
Blogi sai alkunsa oikeastaan kirjoittamisen tarpeesta. Konkreettisesti ajatus omasta blogista heräsi, kun etsin alkuvuodesta tietoa Qatarista sekä suunnittelin kesän Keski-Euroopan matkaa, ja törmäsin sitä kautta mielenkiintoisin blogeihin. Olen aina pitänyt lomilla matkapäiväkirjaa, mutta työmatkoilla en ole harmikseni ottanut juuri edes valokuvia. Nyt bloggaamisen myötä työmatkailuunkin on tullut uutta intoa.

Millaisia blogeja luet mieluiten?
Seuraan monipuolisesti matkablogeja. Erityisellä mielenkiinnolla luen tietenkin juttuja niistä kohteista, joihin itse olen menossa tai joista haaveilen. Tykkään sellaisista blogeista, joissa kirjoittajan persoonallisuus tulee sopivasti esille, ja teksti saa olla myös hauskaa.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggaajia.

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja