Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Passionate Traveller

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 24.04.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Passionate Traveller -blogin Kthetraveller.
  • Blogini Rantapallossa: Passionate Traveller
  • Nimeni: Kthetraveller
  • Paras kaupunkikohde: New York, Yhdysvallat
  • Paras rantakohde: Sydney, Australia
  • Unelmakohteeni: Malediivit
  • Tätä ilman en matkusta: Kamera
  • Tärkein matkavinkkini: Ota selvää matkakohteeseesi tarvittavista asiakirjoista, niiden voimassaoloajoista sekä tullisäännöksistä.

Täältä löydät minut: Passionate Traveller

Twitter-iconInstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Rakastan omatoimista matkailua, jolloin voin itse päättää vapaasti aikataulun liikkumiselle ja rakentaa omannäköisen matkan. Minulla ei ole tarvetta juosta tukka putkella nähtävyyksistä toiseen vaikka haluankin nähdä eri paikkoja. Haenkin matkoiltani nähtävyyksien lisäksi lepoa, nautintoa ja yksilöllistä palvelua, minkä takia hotellilla on hyvin suuri merkitys. Vertailenkin hotelleja ennakkoon hyvin tarkkaan, sillä on nautinnollista viettää aikaa hyvässä hotellissa ja käyttää niiden palveluja.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
En ole halunnut keskittyä blogissani ainoastaan matkoihini, vaan tuoda blogiini myös henkilökohtaista elämääni. Olen työssäkäyvä perheenäiti, joka painii hyvin tavallisten arjen ongelmien kanssa. Miten saada aika riittämään kaikkeen, kasvatettua lapset pärjäämään yhteiskunnassa ja olla samaan aikaan sekä hyvä äiti että vaimo. Vielä kun pitäisi jaksaa muistaa pitää huolta myös omasta jaksamisestaan.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Ensimmäinen matkani Australiaan tapaamaan rakasta ystävääni. Ystäväni teki kaikkensa pitääkseen meidät hereillä tulopäivänä jotta pääsisimme mahdollisimman nopeasti paikalliseen aikaan kiinni. Niinpä hän kierrätti meitä tutustumaan Sydneyn eri rantoihin ja me nuokuimme miehen kanssa auton penkeillä unenpöpperössä mutta äärettömän onnellisina. Aurinko paistoi, oli ihanan lämmin ja taustalla soi radiosta juuri Australian leppoisaan ilmapiiriin sopiva musiikkikappale, Trainin Hey Soul Sister.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Romanttinen illallinen omassa katoksessa hyvin valkoisella hiekkarannalla auringonlaskun aikaan, ehkäpä juuri unelmakohteessani Malediiveilla.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini sai alkunsa kun päätin kirjoittaa tuolloin tulevasta Atlantin ylityksestä täysin uudella, telakalta luovutetulla laivalla. Viikko ilman maan näkemistä sujui loppujen lopuksi oikein hyvin, vaikka olin ensiksi pelännyt tylsistyväni risteilyllä. Inspiraatiota blogin kirjoittamiseen saan arkipäivän tapahtumista ja matkoistani, mutta myös täältä Rantapallosta. Rantapallon toimitus, kanssabloggaajat ja kiva tunnelma mikä täällä on innostavat kirjoittamaan tänne. On hienoa kuulua tähän joukkoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Kiireisenä perheenäitinä blogien lukeminen rajautuu aika paljon tänne Rantapallon blogien puolelle. En ole kiinnostunut ainoastaan matkailuun liittyvistä aiheista, vaan myös bloggaajan henkilökohtaisista kuulumisista. Ehdoton suosikkini tällä hetkellä onkin Emman My Exploration.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja