Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Lempihetkiä

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 09.11.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Lempihetkiä-blogin Sanni.
  • Blogini Rantapallossa: Lempihetkiä
  • Nimeni: Sanni
  • Paras kaupunkikohde: Venetsia
  • Paras rantakohde: Rodos
  • Unelmakohteeni: Tasmania
  • Tätä ilman en matkusta: Villasukat, pahinta mitä tiedän ovat palelevat varpaat.
  • Tärkein matkavinkkini: Ota mukaan vain se mitä todella tarvitset sekä jotain sinulle tärkeää.

Täältä löydät minut: Lempihetkiä

Instagram

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen löytänyt sisäisen yksinmatkaajani. Toisinaan mukaan saattaa toki lähteä kaverikin, mutta olen päättänyt, että ristiin menevät aikataulut ja eroavat reissuintressit eivät hidasta enää menoani vaan tarvittaessa uskallan lähteä yksin. Olen pihi budjettimatkaaja ja oppinut, ettei reissuun tarvitse mukaan paljoa tavaraa. Elämä on yhtä hyvää ellei parempaa, kun ei tuhlaa reissussa aikaa nenän puuterointiin tai kanna rinkassaan kuuttatoista kenkäparia.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Onnellisen elämän konsepti ja omien unelmien toteuttaminen. Reissut lähelle ja kauas, vähän isommalla ja vähän pienemmällä budjetilla. Aina ei tarvitse lähteä edes Suomen rajojen ulkopuolelle nähdäkseen ja kokeakseen upeita asioita. Ja toisaalta aina ei tarvitse edes lähteä, vaan reissun parhaat puolet voi oppia tuomaan myös kotisohvalle. Kohderyhmänä etenkin ne, jotka unelmoivat, mutta eivät ole vielä uskaltaneet toteuttaa unelmiaan.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Vierailu Pariisin Disneylandissa. Takana oli kuukauden verran reiliä halki Euroopan, yksin. Olin unelmoinut visiitistä Disneylandiin kaksikymmentä vuotta ja kun vihdoin pääsin sinne, en voinut kuin itkeä onnesta. Sinä päivänä millään mitä tapahtui Disneylandin aitojen ulkopuolella ei ollut mitään merkitystä. Se päivä oli kuin sadusta. Disneyland on maailman onnellisin paikka.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
On mahdoton valita matkaunelmista suurinta, mutta ehdottomasti kärkisijoilla hilluvat varmasti reissu Australiaan, etenkin Tasmanian luonnonpuistoihin, Balkanin reili tai road trip sekä Etelä-Amerikan ihmeet. Ehkä täytyy tehdä maailmanympärimatka ja yhdistää nuo kaikki kolme.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini sai alkunsa, kun päätin uskaltaa seurata unelmiani ja lähteä reissun päälle yksin. Aluksi ajattelin pitää reissupäiväkirjaa kavereille, mutta nopeasti huomasin, että blogi on oiva tapa inspiroida myös itseään ja ylläpitää matkakuumetta. Toisaalta näen blogissani myös hyötynäkökulman, sillä ennen lähtöäni googlailin vinkkejä eri kaupunkeihin päätyen reissublogeihin. Toivottavasti minun reissuvinkkini ovat jollekulle hyödyksi. Bloggausinspiraattorinani toimii koko maailma kaikkine ihmeineen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Lifestyle-blogeja, joita kirjoittavat useimmiten vahvat ja itsenäiset naiset. Sellaiset, jotka uskaltavat unelmoida, mutta myös ennen kaikkea toteuttaa unelmiaan. Hyvinä esimerkkeinä Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva sekä Aamukahvilla-blogin Henriikka.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja