Hyppää sisältöön

Vuokraisinko perhelomalle asuntoauton? Katso 6 syytä!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 17.07.2014
Lapsiperheen lomailu sujuu kätevästi asuntoautossa. Tutustu matkailuautoilun etuihin.

1. Vaihtuvat maisemat

Mökkeilijä viettää lomansa tutuissa maisemissa, kun taas asuntoautoilijaa odottaa uusi maisema vaikka joka ilta. Vuokraamalla asuntoauton voit itse päättää tulevat matkakohteesi: haluatko kiertää vaikka Itä-Suomen kauniita järvimaisemia vai nauttia Länsi-Suomen hiekkarannoista ja meri-ilmasta? Jos kotimaan kohteet ovat käyneet liian tutuiksi, voi asuntoautolla suunnata myös kauemmas Eurooppaan.

2. Reissutunnelma

Matkailuautossa on oma liikkeellä olon tunnelmansa. Maisemat vilisevät ikkunoissa ja uudet tutkimattomat kohteet odottavat tulijaansa. Kaikki tarvittava kulkee mukana ja matkustamisen helppoudesta syntyy samalla sekä levollinen että vapaa olo. Paikkaa voi vaihtaa koska vain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3. Tavarat kulkevat mukana

Lapsiperheen liikkuminen ei voisi olla helpompaa kuin asuntoautossa. Tavaroita ei tarvitse pakata ja kantaa paikasta toiseen. Ne löytää sieltä, minne ne on viimeksi jättänytkin.

4. Lapset viihtyvät

Asuntoautoilu on lapsille seikkailu. Uudet nukkumapaikat, jonne kiivetään tikkaita pitkin, kiehtovat uusiin leikkeihin. Wc, jääkaappi ja ruokailupöytä tuovat matkantekoon oman helpotuksensa. Vessa- ja ruokataukoja ei tarvita ja pöydän ääressä lapset voivat piirtää ja värittää aikansa kuluksi.

5. Omat ruoat tuovat säästöä

Oman jääkaapin sisällön voi siirtää kätevästi suoraan matkailuautoon. Asuntoautossa voit halutessasi valmistaa vaikka kaikki reissun ateriat itse, jolloin lomailusta tulee huomattavasti edullisempaa kuin ulkona syödessä.

6. Yhteisöllisyys

Asuntoauton pienet ja hallitut tilat tuovat myös mukavasti perheenjäsenet lähelle toisiaan. Kun kenelläkään ei ole omaa huonetta tai televisiota, aikaa tulee vietettyä enemmän yhdessä. Perhepedissä nukkuminen on mukavaa vaihtelua. Ja seuraavana aamuna on edessä aina uusi määränpää ja seikkailu.

Kuva: Hobby-Caravan

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Tutustu myös Hobbyn matkailuautovalikoimaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Camptoo

Uusi palvelu Suomeen: matkailuautojen Airbnb mahdollistaa joustavan tavan vuokrata asuntoauto

Autoloma Norjassa

Autoloma Norjassa – matkailijan opas vuonojen maahan

Matkailuauto

Haluatko vuokrata matkailuauton? Lue vinkit ensikertalaiselle

Lähtisitkö kesäreissuun tällä? Katso video maailman pienimmästä asuntovaunusta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja