Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Vuokraisinko perhelomalle asuntoauton? Katso 6 syytä!

artikkelin kuva
Automatkailu
Lapsiperheen lomailu sujuu kätevästi asuntoautossa. Tutustu matkailuautoilun etuihin.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 17.07.2014
facebook   whatsapp

1. Vaihtuvat maisemat

Mökkeilijä viettää lomansa tutuissa maisemissa, kun taas asuntoautoilijaa odottaa uusi maisema vaikka joka ilta. Vuokraamalla asuntoauton voit itse päättää tulevat matkakohteesi: haluatko kiertää vaikka Itä-Suomen kauniita järvimaisemia vai nauttia Länsi-Suomen hiekkarannoista ja meri-ilmasta? Jos kotimaan kohteet ovat käyneet liian tutuiksi, voi asuntoautolla suunnata myös kauemmas Eurooppaan.

2. Reissutunnelma

Matkailuautossa on oma liikkeellä olon tunnelmansa. Maisemat vilisevät ikkunoissa ja uudet tutkimattomat kohteet odottavat tulijaansa. Kaikki tarvittava kulkee mukana ja matkustamisen helppoudesta syntyy samalla sekä levollinen että vapaa olo. Paikkaa voi vaihtaa koska vain.

3. Tavarat kulkevat mukana

Lapsiperheen liikkuminen ei voisi olla helpompaa kuin asuntoautossa. Tavaroita ei tarvitse pakata ja kantaa paikasta toiseen. Ne löytää sieltä, minne ne on viimeksi jättänytkin.

4. Lapset viihtyvät

Asuntoautoilu on lapsille seikkailu. Uudet nukkumapaikat, jonne kiivetään tikkaita pitkin, kiehtovat uusiin leikkeihin. Wc, jääkaappi ja ruokailupöytä tuovat matkantekoon oman helpotuksensa. Vessa- ja ruokataukoja ei tarvita ja pöydän ääressä lapset voivat piirtää ja värittää aikansa kuluksi.

5. Omat ruoat tuovat säästöä

Oman jääkaapin sisällön voi siirtää kätevästi suoraan matkailuautoon. Asuntoautossa voit halutessasi valmistaa vaikka kaikki reissun ateriat itse, jolloin lomailusta tulee huomattavasti edullisempaa kuin ulkona syödessä.

6. Yhteisöllisyys

Asuntoauton pienet ja hallitut tilat tuovat myös mukavasti perheenjäsenet lähelle toisiaan. Kun kenelläkään ei ole omaa huonetta tai televisiota, aikaa tulee vietettyä enemmän yhdessä. Perhepedissä nukkuminen on mukavaa vaihtelua. Ja seuraavana aamuna on edessä aina uusi määränpää ja seikkailu.

Kuva: Hobby-Caravan

>> Tutustu myös Hobbyn matkailuautovalikoimaan.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.