Hotel Kämp

Tältä näyttävät Hotel Kämpin sviitit – majoitu supertähtien tavoin Helsingissä

Hotel Kämpissä on neljä sviittiluokkaa erilaisille luksusmatkailijoille.

Luksusta, johon vain harvalla on varaa

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Suomen ensimmäinen viiden tähden hotelli Hotel Kämp on luksushotelli, jonka sviitit ovat koko maan parhaimpia. Hotellissa on neljä sviittiluokkaa, joiden tilavista huoneista avautuu näkymä Etelä-Esplanadille ja Esplanadin puistoon.

Sviitit ovat kooltaan 40–258 neliömetriä, joten vaihtoehtoja on runsaasti. Pienimmät 40–58 neliön kokoiset junior-sviitit ovat huomattavasti pienempiä kuin kahdesta makuuhuoneesta, kahdesta olohuoneesta sekä ruokasalista ja työhuoneesta koostuva Mannerheim-sviitti.

Hotel Kämpin sviitit on uudistettu vuonna 2016, ja sviiteissä on romanttinen sisustus sekä tilavat marmorikylpyhuoneet. Vaikka samaan sviittiluokkaan kuuluisi useita eri sviittejä, voivat ne vaihdella paitsi sisustukseltaan myös palveluiltaan. Joissakin huoneissa on esimerkiksi oma sauna tai sisäterassi, joita ei muista huoneista löydy.

Kämpin laadun takaavat muun muassa hotellin kuuluminen The Leading Hotels of the World -ryhmään. Se kertoo kansainvälisestä arvostuksesta ja hyvästä laadusta.

Vuonna 1887 avattu perinteikäs luksushotelli onkin tavallisesti se paikka, jossa Suomessa vierailevat maailmanluokan supertähdet majoittuvat.

Katso kuvat Hotel Kämpin näyttävistä sviiteistä!

Hotel Kämp
Sviittien koko vaihtelee huoneesta riippuen merkittävästi.
Hotel Kämp
Sisustuksessa yhdistyy romanttinen ja historiallinen tunnelma.
Hotel Kämp
Sviittien suurissa olohuonessa on helppo järjestää vaikkapa juhlat.
Hotel Kämp
Sviiteistä avautuu näkymä Etelä-Esplanadille.
Hotel Kämp
Kukin sviitti on omanlaisensa.
Hotel Kämp
Mannerheim-sviitti on Kämpin sviiteistä kaikkein suurin.

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Hotel Kämp

Päivitetty: 24.10.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Hotelli Kämp ei enää nykyisin kuulu Starwood / The Luxury Collection ketjuun. Muuten kyllä huippuhotelli kyseessä. Oskari Merikanto junior suitessa on joskus tullut yövyttyä.

Paljaat seinät ja huonekalut näyttävät siltä kuin ne olisivat huoneisiin jo valmiiksi liian isoja. Kun sohvaakaan ei osata sijoittaa ilman että se jää peittämään oviaukkoa niin vaikutelma on ankea.