Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Helpottaako tämä keksintö pian sinunkin matkojasi? Tässä “maailman paras matkatakki”

Youtube / Baubax artikkelin kuva
Varusteet
Erityisesti lentomatkustajien tarpeita silmällä pitäen kehitetyn takin on tarkoitus helpottaa matkustamista.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 31.07.2015
facebook   whatsapp

Takki vastaa moneen tarpeeseen

Mahdollisimman vähällä tavaralla matkustaminen on monien matkailijoiden tavoite, ja yritykset tuovatkin markkinoille jatkuvasti tuotteita, jotka lupaavat lisätä matkustusmukavuutta ja vähentää matkatavaran määrää sekä painoa.

Yhdysvaltalainen Baubax-yritys on omien sanojensa mukaan kehittänyt maailman parhaan matkatakin. Takki sisältää 15 matkustamista helpottavaa ominaisuutta. Takin uumenista paljastuvat esimerkiksi niskatyyny, unimaski, vetoketjun vetimeen piilotettu kynä sekä hanskat. Ympäri takkia on lukuisia taskuja, ja omat paikat on varattu esimerkiksi silmälaseille, puhelimelle, kuulokkeille, tabletille, juomatölkille, passille, viltille, ja onpa takissa myös käsiä lämmittävät taskut.

Ajatus maailman parhaan matkatakin kehittämisestä lähti omasta tarpeesta. Baubaxin takana on nimittäin etäsuhteessa oleva pariskunta, joka kyllästyi huonoihin varusteisiin lennellessään jatkuvasti San Franciscon ja Chicagon välillä.

Takin valmistamista varten on kerätty varoja joukkorahoituskampanjalla, joka on onnistunut yli odotusten. Marraskuussa 2015 rahoittajille toimitettava takki on ollut valtaisa hitti, sillä Baubaxin tavoitteena oli alkujaan kerätä takin valmistukseen noin 18 000 euroa, mutta kuukautta ennen rahoituskampanjan päättymistä projektia on tuettu jo 2 700 000 eurolla.

Nimenomaan lentomatkustajille kehitetystä takista on tulossa markkinoille neljä eri mallia: tuulitakki, pilottimalli, huppari ja bleiseri.

Katso videolta Baubaxin matkustajille suunnitellun takin esittely!

Lähde: Baubax
Kuva ja video: Youtube / Baubax

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.