hero taustakuva

Täydellinen miniloma Porvoossa – tee hauska kesätesti ja osallistu arvontaan

Visit Porvoo artikkelin kuva
Suomen matkailu
Suunnitteletko tälle kesälle vierailua Porvooseen? Testaa, millainen miniloma sopii juuri sinulle ja löydä kaupungin kiinnostavimmat kohteet!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 24.06.2020
facebook   whatsapp

ILMOITUS

Nauti kesälomasta Porvoossa

Porvoo on ihanan monipuolinen kohde! Tee testi ja katso, millainen loma kaupungissa sopii juuri sinun kesääsi. Osallistu testin jälkeen vielä arvontaan ja kerro testituloksesi, niin voit voittaa täydellisen miniloman Porvoossa!

Voita miniloma Porvoossa

Osallistu arvontaan ja voita miniloma Porvoossa. Arvontaan osallistut tilaamalla Rantapallon ja Porvoon matkailun uutiskirjeet ja kertomalla, millainen miniloma Porvoossa kiinnostaa sinua. Palkinto sisältää majoituksen Porvoossa sekä yhden aktiviteetin ja ruokailun. Palkinnon arvo on noin 350 euroa.

Tilaamalla Rantapallon ilmaisen uutiskirjeen saat sähköpostiisi Rantapallon ja Rantapallon yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia, tietoa kilpailuista ja matkavinkkejä eri kohteisiin. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.

Osallistumalla arvontaan annat luvan Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikölle lähettää uutiskirjeellä ajankohtaisia uutisia ja matkavinkkejä Porvoosta neljä kertaa vuodessa. Voit peruuttaa kirjeen tilauksen halutessasi ja poistua postituslistalta uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Osallistumisaika on 24.6–12.7.2020. Arvonta suoritetaan 15.7.2020.

Lue säännöt täältä.

ILMOITUS

Lue kommentit (4) Jätä kommentti

  1. En ole koskaan käynyt Porvoossa, joten sinne suuntaamme koko perheen kesken tänä vuonna!


  2. Onpa tylsää täyttää ensin tiedot ja sitten, kun lukee säännöt niin kaikki kijoittamat on nollaantuneet.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.