Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pari sanaa Pohjoistuulesta

Tervetuloa Pohjoistuuleen!

Pohjoistuulen nimi juontaa kirjaan ja elokuvaan Pieni suklaapuoti, jossa päähenkilön on lähdettävä kun pohjoistuuli puhaltaa. Aina ei haluaisi, mutta tuulen kutsu on voimakkaampi -lähes pakottava.

Itseni on välillä päästävä johonkin. Aivan sama mihin, kauas tai lähelle, kävellen, autolla, lentäen tai laivalla, johonkin on vaan päästävä. Se on kuin pohjoistuulen kutsu pienessä suklaapuodissa. On vain lähdettävä.

Lähtemisen vastapainoksi nautin myös oleilusta kotona ja kirjojen lukemisesta. Joskus matkajuttujen sekaan saattaa ilmestyä joku kirjavinkki, jos ei kiinnosta niin ohita.

Matkailen lähinnä euroopassa – ainakin toistaiseksi. Tykkään viipyillä yhdessä tai parissa paikassa jonkin aikaa ja fiilistellä. Kävely ja julkiset liikennevälineet on mieleiseni liikkumismuoto. Kaupunkimatkoilla hakeudun yleensä sinne missä on puistoja ja rantoja. Maailmalla on myös kiva poiketa kirjastoissa. Patikkapolut on myös suosikkejani, välillä itseni (ja kuntoni) ylittäen. Kahviloissa istuskelu ja ihmisvilinän seuraaminen on ihan ehdoton huvi.

Minut löytää myös Facebookista, Instagramista ja Blogipolulta. Twitteristä löydyn nimellä @pohjoistuulisa.    Käy kurkkaamassa kuulumisiani.