Hyppää sisältöön

Matkailulehti Mondo

Kirjoittajan oletuskuva
Päivitetty: 04.03.2011
Matkailulehti Mondo on lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille ja edullinen tapa matkata ympäri maailmaa.

Matkailulehti Mondo

Mondon kokonaisuus rakentuu matkajutuista, reissuvinkeistä ja tarinoista. Ympäri maailmaa matkaava Mondo julkaisee kertomuksia, jotka vievät lukijan nojatuolimatkalle maailman eri kolkkiin, paikkoihin joihin et itse koskaan tulisi lähteneeksi.

Vuodesta 2002 saakka ilmestyneestä Mondosta löytyy myös reissuvinkkejä matkan suunnitteluun, matkakohteiden valintaan ja aktiviteetteihin sekä majoituksen ja ruokapaikkojen valintaan. Mondossa esitellään myös mielenkiintoisia matkailijapersoonia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mondon internetsivusto

Mondon internetsivustolta löytyy esittelyjä matkailulehti Mondon ilmestyneistä numeroista ja Mondon matkaoppaista. Mondon sivustolta löytyy lisäksi myös maakohtaisia esittelyitä, keskustelualue sekä blogeja. Lukijat voivat aktiivisesti osallistua sivuston sisällön tuottamiseen.

Mondon matkaopaskirjat

Mondo julkaisee tasaisin väliajoin matkaoppaita eri puolilta maailmaa. Kirjojen aiheita ovat maa-, kaupunki- ja kohde-esittelyt, sekä erilaiset aktiviteetti- ja matkailuaiheet. Uusimpia tulokkaita Mondon matkaoppaiden joukossa ovat Vastuullisen matkailijan käsikirja, Thaimaa parhaimmillaan ja Mondo matkaopas Lissaboniin.

Vastuullisen matkailijan käsikirja auttaa matkailijaa toimimaan ekologisesti neuvomalla lukijaa matkakohteen, matkustustavan ja majoituksen valinnassa, sekä tarjoamalla vinkkejä esimerkiksi retkijärjestäjien ja tuliaisten valintaan, sekä ympäristöystävällisen hotellin tunnistamiseen.

Thaimaa parhaimmillaan on puolestaan uudenlainen matkaopas, joka koostuu matkakertomuksista Thaimaan parhaisiin matkakohteisiin ja vinkeistä, miten itse voi kokea saman.

Mondo matkaopas Lissabon johdattaa lukijan Euroopan sympaattisimman pääkaupungin tunnelmaan, parhaille menomestoille, historiallisille nähtävyyksille ja päiväretkille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mondon matkaopaskirjoja voi ostaa esimerkiksi Bookplussan verkkokaupasta.

Mondon tilaus

A-lehtien julkaisema Mondo ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa. Irtonumerohinnaltaan Mondo on noin 7,50 euroa ja lehden voi ostaa lehtipisteistä kautta maan tai tilata kesto- tai määräaikaisena tilauksena suoraan kotiin.

Mondon voi tilata esimerkiksi lehtikorista, josta löytyy myös hyviä tarjouksia tilaajalle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Matkailu-lehti

Viini-lehti

Vagabond

Lomaräätälit

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja