Hyppää sisältöön

GEO-lehti

Rantapallo Päivitetty: 02.01.2012
GEO on kansainvälinen ja tiedepainotteinen lehti, joka julkaisee taustoitettuja artikkeleita ja huipputason valokuvia.

GEO sisältää kuvareportaaseja ilmiöistä ja ihmisistä eri puolilla maailmaa ja lehden aihealueet ovat monipuolisia: aiheina ovat historia, lääketiede ja psykologia sekä luonto ja ekologiset kysymykset. GEO-lehti sopii erityisesti kirjoista, luonnosta ja matkailusta kiinnostuneille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

GEO

GEO on laadukas kuvalehti lukijoille, jotka haluavat ymmärtää paremmin ympäröivää maailmaa. GEO:n sisällön keskeisiä osia ovat historiaan, lääketieteeseen, psykologiaan, luontoon ja ekologiaan liittyvät artikkelit. Lehdessä on matkailijoillekin hytödyllisiä tietopaketteja. GEO ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin ja uskonnollisiin kysymyksiin. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

GEO:n internetsivusto

GEO-lehden internetsivustolla matkailijoita eniten kiinnostava osio on Matkat & seikkailut, jossa pureudutaan eri maihin sekä niiden luontoon, kulttuuriin ja ilmiöihin.

GEO:n huippuluokan kuvamaailma avautuu lukijoille nyt yhdellä sivustolla, kun lehden tekijät ovat panostaneet GEO:n uudistuneessa verkkopalvelussa erityisesti valokuviin. Palvelussa voi vierailla parissakymmenessä kuvagalleriassa, joissa on yhteensä satoja kuvia ympäri maailmaa.

Valokuvien ohella palvelusta löytyy myös artikkeleita, jotka ovat laadultaa GEO:n printtilehden vastaavia.

Sivustolla julkaistaan viikoittain uutta sisältöä viikoittain ja verkkopalvelun materiaali on pääsääntöisesti Suomessa aiemmin julkaisematonta. Ydinsisältöä sivustolla ovat tieteen saavutukset, luonnon ihmeet, nykymaailman ilmiöt ja seikkailumatkat. Kuvagalleriasta löytyy esimerkiksi jännittäviä kuvia intiantiikereistä ja tulivuorista. Seikkailunhaluisia lukijoita kiinnostaa erityisesti kuvareportaasit Mount Everestiltä ja napa-alueilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkopalvelun palautelomakkeella kävijä voi ottaa yhteyttä toimitukseen ja GEO-lehden asiakaspalveluun. Lomakkeella voi antaa palautetta toimitukseen sekä sivustosta että itse GEO-lehdestä.

Jenna Lehkonen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Matkailu-lehti

Viini-lehti

Vagabond

Matkailulehti Mondo