Kuva: Shutterstock
Berliinin joulumarkkinat

Viimeinen tilaisuus nauttia joulutunnelmasta Euroopan kaupungeissa! Anna lahjaksi kaupunkiloma alk. 192 €

Haluatko antaa joululahjaksi matkan? Edulliselle kaupunkilomalle ennättää vielä tällä viikolla, joten pakkaa laukut ja juhlista joulua Euroopassa ystävien kanssa!

Lahjaksi kaupunkiloma

Haluatko antaa ystävällesi, sukulaisellesi tai itsellesi joululahjaksi kaupunkiloman? Ehdit vielä ennen joulua, sillä parhaimmillaan Euroopan kaupunkeihin pääsee alle 200 eurolla. Hinnat sisältävät lennot ja majoituksen jossakin Euroopan kaupungissa joulun alla.

Joulutunnelmaan pääsee edullisimmin Pietarissa, jonne matkapaketin saa 192 eurolla. Muista kuitenkin, että Pietariin matkustaessa tarvitaan viisumi, eikä sen saaminen juuri ennen joulua välttämättä onnistu.

Helppo vaihtoehto on matkustaa muihin kohteisiin lähelle: Riikaan, Tukholmaan tai Berliiniin. Myös Prahan ja Budapestin joulutunnelma on kokemus, josta pääsee nauttimaan alle 250 euron matkapaketeilla.

Jos tiedossa on visiitti ulkomailla asuvan tuttavan luona tai oma majoitus, edulliset lennot saa muun muassa Gdanskiin, Tukholmaan ja Kööpenhaminaan.

Jouluna voi ostaa myös muita matkailuaiheisia lahjoja, kuten elektroniikkaa ja muita matkailussa tarvittavia varusteita. Anna tänä jouluna lahja, joka muistetaan!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Berliinin joulumarkkinat
Joululomamatkojen klassikko on Berliini, jonka joulutorit lumoavat kävijän. Joulutoreille ehtii vielä tällä viikolla torstaista sunnuntaihin kestävillä kaupunkilomilla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 18.12.2018

Sinua saattaisivat kiinnotaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia