Kuva: Shutterstock
Tukholma, Ruotsi

Karkota arki ja lähde viikonloppuna kaupunkilomalle Eurooppaan! Lomat lähikohteisiin alkaen 173 €

Loppuiko talviloma liian pian? Vai alkoiko se vasta nyt, ja matkasuunnitelmat puuttuvat? Vielä ennätät Eurooppaan edulliselle kaupunkilomalle!

Viikonlopun kaupunkilomat alkaen 173 euroa

Lähilomalle ehtii vielä tänä viikonloppuna, ja parhaimmillaan matkan majoituksineen ja lentoineen saa alle 200 eurolla. Tulevan viikonlopun halvimmat kohteet ovat Tukholma, Berliini, Praha ja Riika, joihin kaikkiin saa lennot ja majoitukset neljäksi päiväksi alle 200 eurolla.

>> Etsitkö halpaa kaupunkikohdetta? Vietä onnistunut viikonloppuloma Riiassa – vinkit matkalle

Esimerkiksi Praha on suosittu kaupunkilomakohde, koska sen päänähtävyydet ehtii helposti kiertää parin päivän reissun aikana. Monet kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat vain lyhyen välimatkan päässä toisistaan. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Prahan linna, vanhakaupunki ja Kaarlensilta.

>> Löydä Prahan parhaat palat – viisi vinkkiä onnistuneeseen kaupunkilomaan

Jos majoitus on jo tiedossa tai sen haluaa etsiä itse, halvimmat lennot saa Gdanskiin, Osloon ja Tukholmaan. Puolan Gdansk on edullinen lomakohde, jossa edullisen loman voi suunnitella lyhyelläkin varoitusajalla. Myös lähikaupungit Oslo ja Tukholma sopivat hyvin viime tingan suunnitelmiin.

Tee suunnitelmista totta ja varaa matka, sillä viikonloppu tulee ennen kuin huomaatkaan!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Berliini, Saksa
Berliini on viikon halvimpia kaupunkilomakohteita. Mielenkiintoisessa kaupungissa riittää nähtävää useammallekin viikonlopulle.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 25.2.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia