hero taustakuva

Helsinkiin rakennetaan täysin uusi 11-kerroksinen hotelli

Cumulus artikkelin kuva
Hotellit
Restel on saanut rakennusluvan uudelle 11-kerroksiselle hotellilleen Helsinkiin. Rakennustyöt alkavat heti ja tavoitteena on avata uusi Cumulus Meilahti Helsinki kesällä 2016.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 14.01.2015
facebook   whatsapp

Cumulus-konsepti uudistuu

Cumulus Meilahti Helsinkiin on suunnitteilla 188 huonetta, kaksi ravintolaa, asiakassaunat, kuntoiluhuone sekä oma pysäköintialue.

Cumulus Meilahti Helsingissä on otettu huomioon hotellin sijaintiin nähden potentiaaliset asiakasryhmät. Osa huoneista on suunniteltu erityisesti perheiden ja ryhmien tarpeisiin, myös Invalidiliiton Helppo liikkua -konseptin määritykset on huomioitu näissä huoneissa.

– Cumulus-brändillä on kokemusta suomalaisten matkailutarpeista sekä kuluttajatrendeistä usean vuosikymmenen ajalta. Viime vuonna uudistunut Cumulus-konsepti vastaa tämän päivän matkailijan tarpeisiin. Haluamme hemmotella hotellin asiakkaita tarjoamalla heille mahdollisuuden rentoutua huoneissa, joissa on kylpyamme. Hotellissa on myös kuntoiluhuone, joka tarjoaa mahdollisuuden oman kunnon ylläpitämiseen hotellivierailun aikana. Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja niiden huomioiminen on palvelutarjoajan arkea, kertoo Cumuluksen Brand Manager Anette Österman.

Tapahtumavieraille suunnattu sijainti

Cumulus Meilahti Helsinkin rakennetaan osoitteeseen Tukholmankatu 2. Sonera Stadium ja Helsingin Jäähalli sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta. Messukeskukselle ja Hartwall Arenalle on myös lyhyt matka sekä kävellen että raitiovaunulla.

– Restelin strategiana on kasvattaa osuuttaan Helsingin majoitusmarkkinoista. Cumulus Meilahti Helsinki tukee tätä visiota. Monien tapahtuma-areenoiden sekä alueen yritysten asiakkaiden ja vieraiden on helppo nauttia uuden hotellin palveluista, toteaa Restel Oy:n ketjujohtaja Gabor Pusztai.

Cumulus Meilahti Helsingin ja sen yhteydessä toimivien ravintoloiden arvioidaan luovan yhteensä noin 80 uutta työpaikkaa.

Kuva: Havainnekuva/Cumulus Meilahti Helsinki

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.