Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Veera goes wild

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 28.09.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Veera goes wild -blogin Veera.
  • Blogini Rantapallossa: Veera goes wild
  • Nimeni: Veera
  • Paras kaupunkikohde: Tähän mennessä nähdyistä Toronto, mutta luulen parhaimman häämöttävän vielä tulevaisuudessa.
  • Paras rantakohde: Thaimaa
  • Unelmakohteeni: Malediivit
  • Tätä ilman en matkusta: Vakuutus
  • Tärkein matkavinkkini: Mahtavimmat jutut tapahtuvat mukavuusalueen ulkopuolella. Maalaisjärki, ennakkoluulottomuus ja spontaanius ovat avainsanoja parhaisiin seikkailuihin!

Täältä löydät minut: Veera goes wild

Instagram

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen kotia kohteesta etsivä reissaaja. Ensimmäisen Australiassa vietetyn vuoden jälkeen ei yhdensuuntaisen lipun Suomeen ostaminen tunnu lähitulevaisuuden suunnitelmalta, vaan suunta jatkuu muille mantereille toisen vuoden viisumin päätyttyä. Matkailijana koen olevani vielä aloittelija. Pyrin tekemään ratkaisut sen pohjalta mikä tuntuu parhaalta, mutta toisinaan pankkitilin saldo vaatii ottamaan sivuaskeleita, jotta matka saadaan jatkumaan.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Alkuperäiskohderyhmän eli perheen ja ystävien lisäksi blogiini tuntuvat löytävän niin entiset, tulevat kuin nykyisetkin au pairit sekä Australiaan lähdöstä haaveilevat. Reissun etenemisen lisäksi jauhan paljon myös elämästä yleensä ja uskon, ettei kohderyhmä rajoitu vain näihin muutamaan ihmisryhmään. Upeiden kuvien perässä tuskin kukaan blogiini löytää, pääpaino on ehdottomasti tekstissä.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Tein kahden kuukauden työharjoittelun Yhdysvalloissa juuri ennen merkonomiksi valmistumista. Majoituin tuttavaperheen luokse New Yorkin osavaltiossa sijaitsevaan Buffaloon ja sain reissun aikana nähdä Niagaran putoukset muutamaankin otteeseen sekä käydä visiitillä niin New Yorkissa, Torontossa kuin Philadephiassakin. Matka Jenkkilään oli aina ollut unelmani ja ensimmäinen yksin toteutettu reissu koukutti soolomatkailun saloihin.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Reppureissaus Kaakkois-Aasiassa on tällä hetkellä sijalla yksi, mutta jonkin sorttinen pitkällä aikavälillä toteutettu maailmanympärimatka olisi myös huikea toteuttaa.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Alun perin tarkoitus oli välittää kuulumisia kotiväelle, mutta ajan mittaan bloggaamisesta on tullut keino pitää henkinen hyvinvointi hallinnassa. Oma bloggausinspiraationi perustuu pitkälti hyviin yöuniin ja siihen, onnistunko löytämään hiljaisen paikan pistorasian viereltä muutamaksi tunniksi – kirjoittaminen tulee luonnostaan ja on muodostunut intohimoksi vuoden mittaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Luen säännöllisesti läpi kavereiden ja tuttavapiirin blogit, muuten lukijana toimiminen on jäänyt vähälle reissun päällä. Hyvän blogin aihepiirillä ei niinkään ole väliä jos teksti on sujuvaa, mielipiteet perusteltuja ja huumorintaju näppärää ja omaan makuuni kolahtavaa.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja