Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Travel is My Passion

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 02.05.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Travel is My Passion -blogin Suvi Vainio.
  • Blogini Rantapallossa: Travel is My Passion
  • Nimeni: Suvi Vainio
  • Paras kaupunkikohde: New York
  • Paras rantakohde: Mauritiuksen postikorttimaisemat lumosivat. Sinne on päästävä uudelleen.
  • Unelmakohteeni: Juuri nyt Etelä-Afrikka
  • Tätä ilman en matkusta: Uimapuku
  • Tärkein matkavinkkini: Vertaile lentoja ja hotelleja eri sivustojen kautta.

Täältä löydät minut: Travel is My Passion

InstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen mukavuudenhaluinen, mutta kuitenkin rento matkustaja. Pienet vastoinkäymiset eivät pilaa lomaani. Minulla on kokemusta reppureissuhenkisistä matkoista, mutta myös viiden tähden lomakohteista. Räätälöin matkani usein itse, mutta kolmenkympin rajapyykin ylittäneenä haluan nauttia mukavuuksista mahdollisimman paljon. Se tarkoittaa usein tasokasta hotellia sekä tasokkaita ravintolaelämyksiä. Vietän hotellilla enemmän aikaa kuin nuorempana.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Blogissani vierailee tällä hetkellä 3000-5000 kävijää kuussa. Osa heistä on ystäviä ja tuttavia, mutta moni eksyy lukemaan blogiani myös hakiessaan tietoa Googlen kautta. Näkisin, että blogini tavoittaa erilaisia kohderyhmiä. Laajan ryhmän muodostavat yleisesti matkakohteista ja matkustamisesta kiinnostuneet, mutta uskon, että uusia lukijoita on löytynyt pienten lasten vanhemmista sekä “luksusmatkailusta” ja liikunnallisista lomista kiinnostuneiden joukosta.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
En osaa valita vain yhtä, sillä upeita kokemuksia on paljon. Nostaisin kuitenkin erityisesti opiskeluaikoina tehdyn maailmanympärimatkan ja reitin varrelle osuneet upeat maat (Australia, Uusi-Seelanti, Fidzi). Uudessa-Seelanissa hyppäsin tandemhypyn pienkoneesta. Borneo ja saaren monimuotoinen eläinkanta teki minuun myös lähtemättömän vaikutuksen sekä tunne siitä, kun kiipesin Kaakkois-Aasian korkeimman vuoren, Mt Kinabalun huipulle. Viimeisimpiin elämyksiin kuuluu Mauritiuksen häämatka.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Niitä on useita. Etelä-Amerikan valloittamisesta olen haaveillut todella, todella pitkään. Se tulee kuitenkin vielä pysymään haavetasolla. Etelä-Amerikassa minua kiinnostavat erityisesti Brasilia ja Argentiina. Uskoisin, että seuraava toteutuva haaveeni saattaa olla Balin matka. Haaveilen myös Etelä-Afrikan matkasta, Karibian risteilystä sekä uudesta visiitistä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, tällä kertaa perheen kanssa.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini sai alkunsa siitä, kun halusin jakaa vinkkejä muille matkailijoille omien kokemusteni kautta. Matkustaminen on ollut osa elämääni aina ja en usko tilanteen koskaan muuttuvan. Aihe inspiroi minua itsessään ja huomaan jatkuvasti suunnittelevani uusia matkoja tai etsiväni tietoa eri kohteista. Jos voin omien kokemusteni kautta auttaa myös muita matkailijoita, niin se on vain plussaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Kohta vuoden täyttävä tyttäreni pitää minut sen verran kiireisenä, että olen lukenut pääasiassa keveitä sisustus-, muoti- tai urheilupainotteisia blogeja

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja