Hyppää sisältöön

Viikon blogi: To travel is to live

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 02.05.2016
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä To travel is to live -blogin Laura.
  • Blogini Rantapallossa: To travel is to live
  • Nimeni: Laura
  • Paras kaupunkikohde: Dublin
  • Paras rantakohde: Thaimaan Koh Phangan
  • Unelmakohteeni: Kanada
  • Tätä ilman en matkusta: kamera, passi ja hyvä kirja
  • Tärkein matkavinkkini: Lähde matkalle aina avoimin mielin ja valmiina oppimaan uutta, niin päädyt suurella todennäköisyydellä näkemään huikeita asioita ja matkastasi jää ainutlaatuisia muistoja!

Täältä löydät minut: To travel is to live

InstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen matkailijana aika kaikkiruokainen: lähden mielelläni niin reppureissulle kuin fiinille kaupunkilomallekin. Viihdyn rantakohteissa, mutta myös kaupungeissa ja erityisesti kauniissa luontokohteissa. Suhtaudun uusiin kohteisiin aina avoimuudella ja uteliain mielin, sillä koskaan ei voi tietää kenet matkalla tapaa tai minkälaisia kokemuksia tulee vastaan. Se on matkailussa parasta!

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Blogini keskittyy tällä hetkellä kertomaan erityisesti viime vuonna tekemästäni vuoden mittaisesta reppureissusta Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Kaakkois-Aasiaan, vaikka toki muistakin kohteista on juttuja. Matkailen pienellä budjetilla ja kerään kokemuksia laidasta laitaan.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Kohteista unohtumattomin on ollut ehdottomasti Uusi-Seelanti. Eteläsaaren upea luonto ja huikeat vuoristomaisemat lumosivat minut ja haluan palata maahan vielä uudelleen.

Yksittäisistä kokemuksista tulee mieleen vierailu Thaimaassa sijaitsevassa Elephant Nature Parkissa joka on turvakoti kaltoin kohdelluille eläimille. Vietimme kaksi päivää tutustuen elefantteihin ja opimme niiden käyttäytymisestä ja elämästä paljon. En koskaan unohda miltä tuntui silittää elefantin karheaa poskea.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Jo monta vuotta haaveissa on ollut Euroopan Interrail. Junamatkailu kiinnostaa muutenkin, sillä muun muassa Rovos Rail ja Trans-Siperian junamatka olisi myös hienoa kokea. Haluaisin tulevaisuudessa muuttaa ulkomaille pidemmäksi aikaa joko töiden, opiskeluiden tai vapaaehtoistöiden merkeissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini sai alkunsa vuoden 2014 lopussa aloitettuani vuoden mittaisen reppureissuni. Halusin jakaa kokemuksiani ja kuvia kotiväelle ja muillekin. Nyt kun olen ollut takaisin Suomessa jo usean kuukauden, on bloggaaminen hauska tapa muistella matkaa ja kirjoitella kokemuksia muistiin. Inspiraatiota saan siitä että haluan jakaa kokemuksiani muiden matkailusta kiinnostuneiden kanssa ja toivottavasti jakaa hyödyllisiä vinkkejä. Juttuideoita saan toisinaan myös matkablogeja ja alan uutisia lukiessa.

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Matkablogien lisäksi luen myös muutamia lifestyle-blogeja. Blogissa tärkeitä ovat persoonallinen kirjoitustyyli ja laadukkaat kuvat.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja