Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Sukellus Asiaan

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 11.09.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Sukellus Asiaan -blogin Niko ja Teija.
  • Blogimme Pallontallaajissa: Sukellus Asiaan
  • Nimemme: Niko ja Teija
  • Paras kaupunkikohde: New York ja Kuala Lumpur
  • Paras rantakohde: Paras rantakohde oli aikoinaan Koh Rong -saaren auringonlaskun puoli Jonesin Bungaloweineen Kambodžassa. Meininki on tosin tänä päivänä lähtenyt käsistä.
  • Unelmakohteemme: Tonga
  • Tätä ilman emme matkusta: Vakuutus
  • Tärkein matkavinkkimme: Ylimielisyyteen ei ole varaa sortua ja kannattaakin pyrkiä olemaan oikeasti avoin. Nöyrä asenne tekee omasta ja muiden elämästä miellyttävämpää.

Täältä löydät meidät: Sukellus Asiaan

InstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia matkailijoita olette?
Olemme hedonismiin taipuvaisia seikkailijoita ja pyrimme matkustamaan pienellä budjetilla. Olemme matkoillamme tehneet töitä, opiskelleet ja ottaneet osaa erilaisiin vapaaehtoisprojekteihin. Tällä hetkellä matkaamisemme on sukelluspainotteista. Emme halua antaa massojen päättää kiinnostuksemme kohteita vaikka ajoittain viihdymmekin reppuselkägetoissa. Seitsemän kuukauden irtiotto Aasiassa venähti pariksi vuodeksi ja toi tullessaan uuden ammatin ja työn. Matkamme jatkuu edelleen.

Onko blogillanne jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Blogimme on suunnattu budjettimatkailusta ja sukelluksesta kiinnostuneille. Budjettimatkailu meidän tapauksessa tarkoittaa noin 30 euron päiväbudjettia henkilöä kohden, toki hieman kohdemaasta riippuen. Haluamme kannustaa ihmisiä uskomaan unelmiinsa ja tekemään kovasti töitä niiden eteen. Matkustaminen kannattaa aina. Tällä hetkellä blogimme matkakohteet koostuvat lähinnä Kaakkois-Aasian maista, mutta paljon muutakin on luvassa.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksenne?
Kouluttautuminen sukelluskouluttajaksi on ollut yksi kovimpia juttuja matkallamme mutta myös kaikki, mitä sitä on seurannut: sukellukset kilpikonnien ja valashaiden kanssa sekä venematkat satojen delfiinien uidessa ympärillämme. Sukelluksen kautta meille on tullut mahdollisuus elää ja tehdä työtä jota rakastamme. Dengue-kuumetta, taifuuneja ja maanjäristystä ei kuitenkaan voi olla mainitsematta.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmanne?
Road trip Jenkkien halki, junalla Siperian läpi ja talvi Karibialla sukelluskouluttajana ovat käyneet mielessä. Unelmia ja suunnitelmia riittää ja aika näyttää minkä osan saamme niistä toteutettua. Se on kuitenkin pakko sanoa, että tällä hetkellä elämme unelmaamme.

Kuinka bloginne sai alkunsa ja mistä saatte oman bloggausinspiraationne?
Blogi sai alkunsa sattumalta ja halusta jakaa kokemuksia sekä kannustaa muita lähtemisen kanssa painiskelevia ottamaan sen ensimmäisen askeleen ja pakkaamaan laukkunsa. Sanotaanko vaikka niin, että haluamme auttaa ihmisiä vaikeimman yli. Ensimmäinen päätös lähtemisestä on se vaikein. Inspiraatiota saamme elämänmakuisesta elämästä jota olemme matkoillamme kokeneet ja tulemme elämään vastedeskin. Haluamme kertoa tarinoita elävästä elämästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luette itse mieluiten?
Inspiroivia, viihdyttäviä ja hyvin toteutettuja. Kirjoitustyyli ja hyvät valokuvat vaikuttavat paljon mielenkiinnon säilymiseen. Matkablogit toimivat usein tietolähteenä matkan suunnittelussa.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja