Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Round and about

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 27.10.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Round and about -blogin Susa.
  • Blogini Rantapallossa: Round and about
  • Nimeni: Susa
  • Paras kaupunkikohde: Pariisi
  • Paras rantakohde: Koh Tao
  • Unelmakohteeni: Tällä hetkellä Englanti ja Irlanti, mutta myös esimerkiksi Uusi-Seelanti ja Karibia ovat must go-listallani.
  • Tätä ilman en matkusta: Kamera
  • Tärkein matkavinkkini: Ole oma itsesi ja lähde avoimin mielin matkaan, mutta muista kuitenkin pitää maalaisjärki mukana.

Täältä löydät minut: Round and about

Instagram

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen nautiskelija. Haluan nähdä ja tehdä reissussa mahdollisimman paljon, mutta samalla nautin suunnattomasti kun voin vain kävellä ja katsella ympärilleni ja imeä sisään paikan ilmapiiriä. Kiinnitän paljon huomiota pieniin kauniisiin yksityiskohtiin sekä ihmisten olemukseen, ja minusta onkin erittäin mielenkiintoista vertailla eri kulttuureja.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Blogiani lukevat pääasiassa elämäniloiset ja avoimet tyypit, mutta blogista löytyy varmasti esimerkiksi Ranskasta kiinnostuneille paljon vinkkejä. Olen juuri aloittanut valokuvauksen järkkärillä, joten blogista löytyy myös paljon kauniita kuvia ja pieniä välähdyksiä elämästä Pariisissa.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Islanti. Muistelinkin juuri kaihoisasti (taas vaihteeksi) Islantia ja laitoin tänne Rantapallon puolellekin kuvia tuosta upeasta kohteesta. Islantia ei ole mikään muu kohde vielä onnistunut syrjäyttämään ja haaveilenkin, että pääsisin lähiaikoina tekemään sinne muutaman viikon kiertomatkan.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Tällä hetkellä odotan kuumeisesti tulevaa Englannin viikonloppuani, sillä en ole käynyt siellä aikaisemmin. Suuri haave on asua vielä joku päivä Englannissa, jos se vain täyttää odotukset.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini näki päivänvalon kun palasin viikon Islannin reissulta kotiin. Olin miettinyt jo pitkään blogin kirjoittamista, sillä kirjoittaminen on yksi unohtunut intohimoni. Luimme Islannin matkaa varten monia eri blogeja, joista saimme vinkkejä kun suunnittelimme matkaa. Lähdin myös pian sen jälkeen Etelä-Ranskaan asumaan, joten blogi on myös tapa pitää Suomessa olevat läheiset ja tuttavat mukana matkassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Matkailu-, ruoka- ja lifestyle-aiheiset blogit kiinnostavat. Vain muutama blogi on säännöllisellä seurantalistalla muun muassa Mungolife, Avec Sofié ja Minifitness ovat tällä hetkellä lemppareita. Haluan, että blogista saa kiiltokuvaelämän lisäksi muutakin irti. Itsekin rakastan kauniiden kuvien ottamista, mutta parhaimmat kirjoitukset tulevat sydämestä.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja