Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Pöndekengissä

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 21.06.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Pöndekengissä-blogin Miraorvokki.
  • Blogini Rantapallossa: Pöndekengissä
  • Nimeni: Miraorvokki
  • Paras kaupunkikohde: Katukeittiöiden Bangkok, Thaimaa
  • Paras rantakohde: Portoroz, Slovenia
  • Unelmakohteeni: Uusi-Seelanti, molemmat saaret
  • Tätä ilman en matkusta: Sähköhammasharja
  • Tärkein matkavinkkini: Olin juuri hakenut opiskeluvaihtoon Sloveniaan ja pelon ja ilon välimaastossa kerroin tästä Yhdysvalloissa asuvalle tuttavalleni. Hän rohkaisi: “You don’t know, if you don’t go”. Niinpä – mene, muuten et voi koskaan tietää.

Täältä löydät minut: Pöndekengissä

Instagram

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Luulen olevani todella suunnitelmallinen, selkeä ja uskon piteleväni lankoja käsissäni. Todellisuus on kuitenkin toinen: en osaa suunnitella, matkasuunnitelmani eivät ole koskaan selkeitä ja häslään aivan mielettömästi. Yleensä myös lähden matkalle aivan liian spontaanisti, yhtään ajattelematta että opiskelijalla ei aina ole varaa oikeasti lähteä reissuun. En tykkää suurista turistimassoista ja yritän parhaani mukaan vältellä muita turisteja, vaikka olenhan itse sellainen.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Kirjoitus on välillä rönsyilevää ja asian vierestä. Pääpiirteenä on se, miten maalaistyttö pärjää maailmalla ja millaisia tarinoita hän tuo sieltä takaisin kotiin. Tunnen välillä itseni niin pieneksi tässä maailmankaikkeudessa.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Matkalla Sloveniassa kiersimme koko maan kahden suosikkislovenialaiseni kanssa. Kävimme vehreissä laaksoissa, seikkailemassa Ljubljanassa ja kapusimme Triglavin kansallispuistoon. Reissun kruunasi viimeisenä roadtrip-iltana Goriska Brda ja yksi upea viinikellari. Kellarin omistaja esitteli meille tiluksiaan ja lopuksi istutti meidät viinilaakson yläpuolelle kiikuttaen meille pullon omaa punaviiniään ja lautasellisen paikallista juustoa. Aurinko laskeutui viinitarhan horisonttiin kuin elokuvassa.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Postasin jokin aika sitten oman harrastuspohjaisen bucket listini, johon olin koonnut viinimatkoja. Osa on edelleen toteuttamatta.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Yritin pitää vaihtariblogia ja epäonnistuin. Keräsin itseni ja aloitin uudelleen Suomen kamaralla. Halusin saada ajatukseni paperille ja kuvittelen olevani suhteellisen hyvä tarinankertoja. Matkailu on ammatti ja rakas harrastus ja olisihan se upeaa, että joku saisi inspiraatiota omista kirjoituksista. Bloggausinspiraationa toimii tämä maailmankaikkeus. Nyt homma toimii.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Sellaisia, mihin on piilotettu myös joku henkilökohtainen tarina. Tykkään teksteistä joissa fiilistellään syvällisestikin. Erityisesti tykkään kaikenlaisista matkablogeista.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja