Kuva: Levoton Matkailija
Levoton Matkailija

Viikon blogi: Levoton Matkailija

Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Levoton Matkailija -blogin Tanja.

  • Blogini Rantapallossa: Levoton Matkailija
  • Nimeni: Tanja
  • Paras kaupunkikohde: Wellington
  • Paras rantakohde: Sydney
  • Unelmakohteeni: Etelämanner
  • Tätä ilman en matkusta: Kamera, päiväkirja ja matkavakuutus
  • Tärkein matkavinkkini: Pakkaa vähän, ole avoin uusille kokemuksille ja uskalla lähteä matkaan yksin jos matkaseuraa ei löydy.

Täältä löydät minut: Levoton Matkailija

InstagramKuva:
FacebookKuva:

Millainen matkailija olet?
Matkustan pääasiassa yksin, ja rinkka kulkee matkoilla aina mukana. Yövyn hostelleissa ja aina välillä osallistun päiväretkille. Haluan matkoilla nähdä mahdollisimman paljon, sekä kaupunkia että luontoa, rantalomailu minua ei kiinnosta. Liikun paikasta toiseen julkisilla kulkuvälineillä, useimmiten busseilla.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Olen kirjoittanut blogiini paljon Uudesta-Seelannista, Australiasta ja Irlannista, koska niistä minulla on eniten kokemusta. Asuin Irlannissa neljä kuukautta syksyllä 2014, joten blogissani on paljon Irlantiin liittyviä juttuja. Matkustan pääasiassa yksin rinkan kanssa ja mahdollisimman edullisesti. Tavoitteeni on jakaa monipuolisesti omia matkakokemuksiani ympäri maailmaa.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Auringonnousu Ulurun luona Australiassa. Aamulla herätessä oli vielä pimeää ja lämpötila juuri ja juuri plussan puolella. Tunnelma oli aika väsynyt, mutta Ulurun tullessa näkyviin hohtavan punaisena ensimmäisten auringonsäteiden valossa karkotti tämän tunteen. Kävely punertavan kiven ympäri oli upea elämys!

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Matka maailman ympäri ja working holiday Uudessa-Seelannissa. Jälkimmäinen on mahdollisesti toteutumassa jo ensi vuoden lopussa.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Aloitin blogin kirjoittamisen vuonna 2011, vähän ennen kahden kuukauden Uuden-Seelannin matkaa. Silloin kirjoitin lähinnä sukulaisia ajatellen, mutta vuosien aikana blogi on kehittynyt yleisempään suuntaa, ja nykyään kirjoitan kenelle tahansa. Inspiraatiota bloggaamisen saan tehdyistä matkoista ja matkojen suunnittelusta sekä muiden mielenkiintoisten blogien lukemisesta.

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Hyvät kuvat ja niihin hyvin liittyvä teksti on tärkeää. Seuraan sellaisia matkablogeja joissa kirjoitetaan sellaisista maista joista olen itse kiinnostunut. Sellaiset blogit ovat kivoja, joissa kirjoittajan oma persoona tulee esille.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Päivitetty: 24.11.2015

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia