Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Hear the World’s Whisper

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 09.05.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Hear the World's Whisper -blogin Maria Lehtinen.
  • Blogini Rantapallossa: Hear the World’s Whisper
  • Nimeni: Maria Lehtinen
  • Paras kaupunkikohde: New York
  • Paras rantakohde: Koh Phi Phi, Thaimaa
  • Unelmakohteeni: Meksiko
  • Tätä ilman en matkusta: Matkasuunnitelmaa
  • Tärkein matkavinkkini: Haaveet kannattaa toteuttaa!

Täältä löydät minut: Hear the World’s Whisper

InstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen ehdottomasti nautiskelija. Loma ei ole minulle lomaa jos joudun olemaan kotona kaikkien arkiaskareiden parissa aina tiskivuorista imurointiin. Kun on loma, haluan mennä jonnekin rentoutumaan ja rauhoittumaan kauas arjesta. Ennen pystyin lekottelemaan rannalla viikkoja tekemättä mitään, mutta nykyään haluan jo vastapainoa ihan vain makoiluun. Mielelläni katselen myös nähtävyyksiä, kokeilen jotain uutta ja tutustun paikallisiin tapoihin.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Kun aloitin bloggaamisen halusin tuoda esille myös yksin matkustamisen mahdollisuudet ja ettei se ole niin pelottava asia kuin mitä se alkuun voisi kuvitella olevan. Mitä enemmän olen kirjoittanut, sitä laajempaa skaalaa olen käyttänyt, mutta sanoisin että aika laidasta laitaan on tullut nykyään kirjoiteltua: niin valmiista pakettimatkoista kuin itse räätälöidyistä seikkailulomista sekä yksin tai jonkun kanssa.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Niitä unohtumattomia hetkiä on niin paljon ja vain yhden valitseminen ylitse muiden on aika kova haaste. Hienoimpia hetkiä olen kuitenkin kokenut seikkaillessani yksin Skotlannin ylämailla. Ne maisemat, se rauha ja tunne että on tullut kotiin oli sanoinkuvaamatonta.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Näitäkin on vaikka millä mitalla. En tiedä olisiko tämä nyt suurin, mutta road trip Yhdysvaltojen halki olisi aika hienoa. Se vaatii kuitenkin paljon aikaa, sillä en vain halua huristella kovaa vauhtia eteenpäin ehtiäkseni ajoissa seuraavaan kohteeseen, vaan haluan rauhassa myös tutustua paikkoihin matkalla. Ehkä joskus vielä pääsen tämän toteuttamaan.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Matkustaminen on aina ollut intohimoni ja olen matkojen jälkeen tohkeissani aina näpertänyt valokuva-albumeita matkoistani. Pari vuotta sitten mietin, miten saisin nämä valokuva-albumit nettiin ja vastaus oli niinkin yksinkertainen kuin perustaa blogi. Inspiraatiota voi löytää kaikkialta: lehdistä, netistä, muiden kokemuksista ja blogeista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Luen päivittäin matkablogeja ja fiilistelen muiden matkoilla. Monta kertaa näistä saa ideoita ja ajatuksia omiinkin matkoihin. Lisäksi seuraan yhtä laihdutusblogia kirjoittajan itseironisen ja loistavan kirjoitustavan johdosta. Myös ystäväni rakennusblogi on lukulistalla, samoin kuin yksi ”koiran ylläpitämä” blogi. Aivan loistavaa luettavaa koiran näkökulmasta! Luen mielelläni tekstejä, joista paistaa innostus kirjoittamiseen ja jotka ovat humoristisiakin.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja