Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Archie gone Lebanon

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 30.05.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Archie gone Lebanon -blogin Inka.
  • Blogini Pallontallaajissa: Archie gone Lebanon
  • Nimeni: Inka
  • Paras kaupunkikohde: Lontoo
  • Paras rantakohde: Barcelona
  • Unelmakohteeni: Juuri nyt Sri Lanka
  • Tätä ilman en matkusta: Kaveri ja kamera
  • Tärkein matkavinkkini: Katso ennen reissua valmiiksi ainakin yksi hyväksi todettu ruokapaikka, jonne voit suunnata sitten kun nälkäkiukku uhkaa iskeä.

Täältä löydät minut: Archie gone Lebanon

InstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Reissaan rennolla fiiliksellä mutta rakastan suunnittelua. En osaa kulkea täysin spontaanisti sinne minne nokka näyttää, vaan kaipaan jotain suuntaa, mitä kohti kulkea. Oli se sitten kaupungin toisella puolella oleva ravintola tai syrjäseudun mahtavat maisemat, kaipaan suuntaa, jonne kulkiessa voi sitten seikkailla ja kurkistella myös sivukujille.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Reissuni ovat pääasiassa omatoimimatkoja, mutta reissaamisen lisäksi kirjoitan myös arkielämästäni. Yritän aina etsiä postauksiini jonkinlaisen matkustamiseen liittyvän näkövinkkelin, mutta joskus mukana on myös aiheita, jotka eivät liity matkustamiseen juuri millään tavalla, kuten esimerkiksi tällä hetkellä tulevan kesän hääjärjestelyt.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Ikimuistoisiin reissuihin kuuluvat varmasti kaksi Yhdysvalloissa kaveriporukallamme tekemää coast-to-coast -road trippiä. Reissuilla oli mukana osaksi sama, osaksi eri kokoonpano kavereita, jotka olen kaikki tuntenut vuosikymmenen. Reissasin porukan ainoana tyttönä, ja varmasti myös osaksi sen vuoksi molemmat reissut jäivät mieleen rentoina ajelumatkoina, joiden aikana ihasteltiin toinen toistaan upeampia maisemia ja syötiin superhyvin.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Maailmanympärimatka on reissu, josta haaveilen aktiivisesti miltei joka päivä. Tein jossain vaiheessa jo reissusuunnitelmankin, mutta se vesittyi muuttuneiden elämäntilanteiden vuoksi. Varmaa on vain, että se reissu on tehtävä vielä jossain vaiheessa, mieluiten mahdollisimman pian.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Perustin blogini hieman ennen ensimmäistä New Yorkin -matkaani. Takana oli aikajakso, jona olin reissannut enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella, ja ounastelin että reissuja on tulossa lisää. Kaipasin kanavaa, jonne tuupata kaikki reissukertomukseni, -fiilistelyni ja -kuvani ja blogi oli siihen luonnollinen valinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Rakastan reissublogeja, joiden kirjoittajat ovat myös itse omilla kasvoillaan aktiivisesti mukana blogissa. Pelkkiä maisemia ei jaksa katsella kovin kauaa, ja kaipaankin mukaan henkilökohtaista otetta paitsi naamakuvien, myös omakohtaisten kokemusten, tarinoiden ja tuntemusten muodossa. Luen myös paljon muita kuin reissublogeja, mutta kaikissa on tärkeää se, että kirjoittajan persoona näkyy vahvasti.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja