Hyppää sisältöön

Viikon blogi: 50 State Puzzle – Kirsi

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 01.07.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä 50 State Puzzle -blogin Kirsi.
  • Blogini Rantapallossa: 50 State Puzzle
  • Nimeni: Kirsi
  • Paras kaupunkikohde: New York
  • Paras rantakohde: Floridan hiekkarannat
  • Unelmakohteeni: Galapagossaaret tällä hetkellä
  • Tätä ilman en matkusta: Lusikka-haarukka-veitsi –setti ja silikoniset korvatulpat
  • Tärkein matkavinkkini: Kun suunnittelee ensimmäistä USA-automatkaa, kannattaa avata ensimmäisenä karttaohjelma ja tutustua etäisyyksiin. Amerikka on iso maa, koko mannerta ei ehdi nähdä muutaman viikon roadtripillä.

Täältä löydät minut: 50 State Puzzle

Facebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Suunnitelmallinen ja mukavuudenhaluinen omatoimimatkaaja. Hotellin uima-altaalla tai kahvilassa en jaksa olla kovin kauaa vaan haluan nähdä uusia paikkoja, käydä museoissa, jutella paikallisten kanssa ruokakaupan kassalla, ajella hitaita ja mutkikkaita maisemareittejä ja nauttia matkasta kohti määränpäätä. Toisaalta pitkän päivän päätteeksi ei ole mitään parempaa kuin vaihtaa pyjama päällä ja katsoa paikallista televisiota (ilmastoidussa hotellihuoneessa).

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
50 State Puzzlen teema on Yhdysvallat, Amerikka, USA. Kirjoitan sitä yhdessä ystäväni Ullan kanssa. Haluamme antaa käytännön matkavinkkejä, välittää tunnelmia tien päältä ja innostaa lukijaa toteuttamaan oman unelman, lähtemään kohti USA-seikkailuja!

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Suurin osa unohtumattomista matkakokemuksistani liittyy luontoon ja yksi niistä on auringonlasku ja –nousu Monument Valleyssa Arizonassa kesällä 2013. Oli huikeaa seurata, kuinka pimeys laskeutui laaksoon ja hetkeä myöhemmin siniselle yötaivaalle nousivat kuu ja kirkkaat tähdet. Muutaman tunnin yöunien jälkeen heräsin katsomaan, kun aurinko kellersi taivaanrannan tuoden punaisen eri sävyt takaisin Monument Valleyyn.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Matka maailman ympäri, jonka reitillä olisivat muun muassa Hongkong, Malediivit, Australia, Uusi-Seelanti, Galapagossaaret, Havaiji…

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Kanssabloggaani Ullan ja minun yhteinen rakkaus on roadtrippailu Yhdysvalloissa – tähän mennessä olemme käyneet yhteensä 37 osavaltiossa ja jotta 50-palasen palapeli tulisi valmiiksi, syntyi blogi. Ullalla on monen vuoden kokemus bloggaamisesta, minä kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni tammikuussa 2014. Inspiraationi saan lukijoiden kommenteista, muista matkablogeista, matkailuaiheisista julkaisuista netissä sekä aikaisemmilla USA-roadtripeillä ottamistamme valokuvista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Pääsääntöisesti luen matkablogeja, joissa on sujuva kieli, kirjoittajan näköinen tunnelma ja kaunis visuaalinen ilme. Valokuvausvinkkejä antavat blogit ovat myös kiinnostavia.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja