Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Running With Wild Horses

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 21.01.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Running with Wild Horses -blogin Veera Bianca.
  • Blogini Rantapallossa: Running With Wild Horses
  • Nimeni: Veera Bianca
  • Paras kaupunkikohde: Hongkong
  • Paras rantakohde: Tel Aviv
  • Unelmakohteeni: Chiang Mai, Thaimaa
  • Tätä ilman en matkusta: Korvatulpat
  • Tärkein matkavinkkini: Muistathan aina ottaa selvää oman matkakohteesi tarvittavista asiakirjoista -ja niiden voimassaoloajoista (terveisin bloggaava lentokenttävirkailija)

Täältä löydät minut: Running With Wild Horses

Twitter-iconInstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Kuvittelin aina ennen olevani se perinteinen reppureissaaja, kunnes tajusin että en edes omista rinkkaa. Matkustan monta kertaa vuodessa, enkä tarvitse sen enempää aikaa suunnittelulle. Olen aina valmis pakkaamaan matkalaukkuni uuteen seikkailuun. Matkustan mieluiten pidemmäksi aikaa ja kauemmas, mutta mielestäni viikonloppu Tokiossa kuulostaa myös järkevältä reissulta. Voisin sano olevani hyvin adaptoituva matkailija: viikon päästä aion nauttia shampanjaa Shanghain kattoterasseilla, mutta viihdyn yhtä hyvin Berliinin halvimman hostellin lattialla kokkaamassa kuppinuudeleita. Matkustan nykyään yhä enemmän yksin ja nautinkin yksin matkustamisen tuomasta vapauden tunteesta – vain minä, kamera ja koko maailma!

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Suurin osa matkoistani sijoittuu Aasiaan ja blogi pyörii vahvasti tämän maanosan ympärillä. Aasian ympärille mahtuu myös satunnaisia matkoja muualle maailmaan. Lentomatkustus on minulle myös omanlaisensa intohimo ja työ, joten välillä keskitytään yksinomaan tähän matkustusmuotoon. Blogin lukijoista suurin osa on yksin matkustavia naisia tai matkailualan opiskelijoita.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Ikimuistoisimmat matkakokemukset koostuvat ylenssä aivan pienistä elämän ihmeellisistä hetkistä. Vuosi sitten istuin surffilaudan päällä meloen halki Borneon viidakoiden. Ympärillä oli kaunis sininen meri ja päivä oli mitä aurinkoisin. Päässä soi Pocahontaksesta tuttu “Colors Of The Wind” ja olin elämäni jännittävimmällä seikkailulla. Se oli unohtumatonta.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Minun olisi lähes välttämätöntä pian päästä matkustamaan Bhutaniin. Tahdon tavata maailman onnellisimmat ihmiset ja tutustua maahan, jossa lähes kaikki ruoka on luomua. Tahdon myös kokea jännittävän laskeutumisen Paron kansainväliselle lentokentälle vuorta pitkin.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini sai alkunsa seikkaillessani ensin Australiassa ja päästyäni sitten opiskelemaan matkailualaa Haaga-Helian Ammattikorkeakouluun Porvooseen. Minulla on aina ollut tarve kertoa tarinaa ja matkustaa, joten matkablogin kirjoittaminen on lähes itsestäänselvyys. Bloggausinspiraatiota saan erityisen paljon kanssabloggaajistani täällä Rantapallossa!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Luen blogeja, joiden takaa löytyy intohimoisia ihmisiä, joilla on jaettavana mielenkiintoisia tarinoita ja kauniita kuvia. Luen lähinnä matkablogeja, mutta mukaan mahtuu myös muutama blogi vihreistä smoothieista.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja