Lapland Hotels

Uusi Lappi-hotelli keskelle Helsinkiä – voiko tämä toimia?

Lappia voi tunnelmoida tulevaisuudessa myös keskellä Helsinkiä.

Uusi hotelli Helsingin keskustaan

Lappilainen Lapland Hotels avaa hotellin Helsingin keskustaan keväällä 2018. Aikaisemmin pääosin Lapissa toimivan ketjun hotellit ovat laajentuneet Lapin ulkopuolelle vuonna 2015 avatuilla Oulun ja Tampereen kaupunkihotelleilla, ja nyt ketju laajentaa Helsinkiin.

– Suomen maine matkailukohteena on vahvistunut parin viime vuoden aikana entisestään. Helsinki puolestaan on noussut erittäin kiinnostavaksi kaupunkikohteeksi. Tämän vuoksi toteutamme seuraavan kaupunkihotellimme juuri Helsinkiin, sanoo Lapland Hotelsin hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi.

Tulevaan Lapland Hotels Bulevardiin on suunnitteilla 182 hotellihuonetta, joiden sisustuksessa näkyvät luonto ja pohjoisen mystiikka. Yli sataan huoneeseen rakennetaan myös sauna ilmentämään Lapin tunnelmaa ja pohjoista hyvinvointia.

– Uskomme, että lappilaisuus on meille Helsingissäkin erittäin positiivinen erottautumistekijä niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin vieraiden näkökulmasta. Uusi hotellimme toteutetaan laadulla, joka tyydyttää vaativammankin matkailijan toiveet. Keskeinen sijainti kaupungin sydämessä Bulevardilla on osa asemoitumistamme Helsingin hotellitarjonnassa, kertoo Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Lappilainen teema näkyy myös hotellin ravintolapalveluissa, joihin haetaan inspiraatio Lapin raaka-aineista. Uusi hotelli valmistuu keväällä 2018 Helsingin Bulevardille.

Lähde ja kuva: Lapland Hotels

Päivitetty: 7.2.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia