Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Emirates

Emirates artikkelin kuva
Matkatoimistot
Emirates on dubailainen lentoyhtiö, joka tunnetaan uudesta kalustostaan, hyvästä palvelustaan ja kattavasta lentoverkostostaan.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 01.02.2017
facebook   whatsapp

Menestyksekäs historia

Emirates on Dubain hallituksen kokonaan omistama ympäri maailmaa liikennöivä lentoyhtiö. Vuonna 1985 ensimmäisen lentonsa tehneen Emirates-yhtiön tarina on yhtä tarunhohtoinen kuin koko Dubain. Yhtiö on nopeasti noussut yhdeksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä. Palkintoja lentoyhtiöllä on satoja.

Yksi lentoyhtiön kilpailuvalteista on matkustusmukavuus. Suurissa koneissa on mukavat tilat ja palvelu on ensiluokkaista. Vuonna 2008 Emirates salli ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa myös matkapuhelimen käytön tietyillä lennoillaan.

Yhteydet

Emirates ei liikennöi Suomessa, mutta tarjoaa hyvät yhteydet esimerkiksi Saksan kautta lennettäessä. Lento Saksan kautta Dubaihin sujuu kätevästi ja myös jatkoyhteydet ovat toimivat.

Emiratesin internetsivut löytyvät osoitteesta www.emirates.com.

Kuva: Emirates

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Lienisi aika päivittää tämä artikkeli. Vaikka Emirates ei edelleenkään lennä Suomeen, niin flydubai 11. lokakuuta lähtien lentää ja näiden kahden lentoyhtiön tiivistyneen yhteistyön myötä suomalaisillekin aukeaa Emiratesin verkosto Dubaista.


  2. Emeritaksen lento yhtiö on 58 vuotias kohta 60 vuotta täyttävä yhtiö. Koko tämän hirtoriansa aikana vasta nyt se menetti lentokoneen. Ihmishenkiä ei mennyt ensimmäistäkään. Yhtiö on ostanut Ranskalta kattavan uuden laivaston. Korvaa niillä vanhentuneet kalustonsa. Nyt menetetty kone oli Amerikkalais rakenteinen Boing – kone.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.