Hyppää sisältöön

Emirates

Mia Pennanen Päivitetty: 08.07.2023
Emirates on toinen Arabiemiraattien kansallisista lentoyhtiöistä. Se tunnetaan uudesta kalustostaan, hyvästä palvelustaan ja kattavasta lentoverkostostaan.

Ensiluokkaista palvelua

Vuonna 1985 ensimmäisen lentonsa tehneen Emirates-yhtiön tarina on yhtä tarunhohtoinen kuin koko Dubain. Yhtiö on nopeasti noussut yhdeksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä. Palkintoja lentoyhtiöllä on satoja.

Yksi lentoyhtiön kilpailuvalteista on matkustusmukavuus. Suurissa koneissa on mukavat tilat ja palvelu on ensiluokkaista. Vuonna 2008 Emirates salli ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa myös matkapuhelimen käytön tietyillä lennoillaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Emirates on Dubain hallituksen omistama lentoyhtiö. Sen päämaja sijaitsee Dubaissa. Emirates ei kuulu mihinkään lentoyhtiöallianssiin, mutta tekee yhteistyötä yksittäisten lentoyhtiöiden, kuten Flydubain, Qantasin ja United Airlinesin, kanssa.

Lentoyhtiö operoi kuudella mantereella yli 150 kohteeseen yli 80 maassa. Yhtiö tarjoaa erityisen laajan reittiverkoston Lähi-idässä ja muualla Aasiassa. Emirates ei liikennöi Suomessa, mutta tarjoaa hyvät yhteydet esimerkiksi Saksan kautta lennettäessä.

Yhteystiedot

Emiratesin englanninkieliset internetsivut löytyvät osoitteesta www.emirates.com.

Lentoyhtiön englanninkielisen puhelinpalvelun tavoittaa numerosta +358 9 725 19888. Internetsivuilla asiakkaita palvelee lisäksi chat. Palautetta lentoyhtiölle voi jättää myös palautelomakkeen kautta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Emiratesin ensimmäinen luokka

Tämä on todellista luksusta! Lennä ikiomassa sviitissä mukavasti makuuasennossa

Emiratesin A380-kone

Lisää tilaa tavallisille matkustajille – lentoyhtiö poisti ykkösluokan koneesta

Emirates

Huulet punaisiksi ja menoksi – video näyttää, kuinka lentoemäntä valmistautuu työpäivään

Emirates

Nyt liippasi läheltä! Maailman suurin matkustajakone lensi aivan helikopterin alapuolelta – katso video!

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja