hero taustakuva

Sporttihotellit tuovat sisältöä hyvinvointilomaan – 3 lomakeskusta, joissa loma sujuu vauhdikkaasti

Apollomatkat artikkelin kuva
Hotellit
Aktiivilomailijan suosikkihotellissa riittää kiinnostavaa tekemistä aamusta iltaan, joten lomalla voi rentoutua vaikkapa suosikkijumpassa, vesiurheilun äärellä tai uuden lajin parissa. Puitteet taipuvat myös rentoon löhöilyyn, joten päivän sisällön valitset sinä!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 21.12.2017
facebook   whatsapp

ILMOITUS

1. Playitas, Fuerteventura

Kanariansaariin kuuluvalla Fuerteventuran lomasaarella sijaitseva Playitas Resort on sporttimatkailijoille tarkoitettu lomakeskus, jotka tarjoaa hyvät treenimahdollisuudet kaikenlaisille liikkujille. Tekemistä riittää tavallisista kuntoliikkujista kokeneisiin huippu-urheilijoihin.

Puitteet liikuntalomalle ovat erinomaiset, sillä lomakeskuksessa on esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, tenniskenttä, 50-metrinen uima-allas, golfkenttä ja rutkasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

ApollomatkatApollo Sports -hotellit
Golf on vain yksi Playitas-hotellin tarjoamista lukuisista urheilulajeista.

Hotellissa tarjotaan ohjattua liikuntaa vuoden ympäri, minkä lisäksi Playitas Resort tarjoaa myös erilaisia teemalomia. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jooga-, juoksu- tai ryhmäliikuntaloma?

Lomakeskuksessa on rutkasti aktiviteetteja myös lapsille ja loman aikana voi osallistua esimerkiksi uimakouluun tai hotellin omaan lastenkerhoon, missä perheen pienimmät pääsevät riemuitsemaan muiden Playitaksessa lomailevien lasten kanssa.

Uusien lajien kokeilu onnistuu Playitas Resortissa helposti, sillä hotellissa on puitteet esimerkiksi koripallon, sählyn tai jalkapallon pelaamiseen, triathlonin harjoitteluun tai vaikkapa vesiaerobiciin sekä erilaisiin voimalajeihin.

2. Levante Beach Resort, Rodos

Rodoksella sijaitseva Levante Beach Resort tarjoaa mahdollisuuden helppoon urheilulomaan. Kreikkalaisen lomakeskuksen puitteet sopivat erinomaisesti kuntolomaan, jonka aikana lomapäivät voi viettää rantalekottelun lisäksi uusien lajien parissa.

Levante Beach Resort tarjoaa asiakkaidensa käyttöön maksutta muun muassa kuusi tenniskenttää, mahdollisuuden kokeilla pingistä, pelata jalkapalloa, riemuita rantalentopallon parissa tai kokeilla vesipooloa. Puitteet ovat kunnossa myös esimerkiksi maastopyöräilyyn, sukeltamiseen, purjehdukseen, purjelautaiiluun, vesihiihtoon tai vesilautailuun.

ApollomatkatApollo Sports -hotellit
Rodoksella sijaitsevassa Apollo Sports -hotellissa on lukuisia uima-altaita.

Hotellissa on useita uima-altaita, muun muassa 25-metrinen uima-allas, minkä lisäksi lomapäivinä voi liikkua esimerkiksi kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien avulla.

Hotelliin voi varata tarvittaessa pelkän aamiaisen, mutta saatavilla on myös puolihoito sekä täysihoito.

3. Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreeta

Suositulla Kreetan lomasaarella sijaitseva Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels on erinomainen hotellivalinta niille matkailijoille, jotka kaipaavat lomaltaan paitsi rentoja rantapäiviä myös vauhdikasta treeniä.

ApollomatkatApollo Sports -hotellit
Valitsetko mieluummin rennot aurinkotuolit vai olympiatason treenimahdollisuudet? Tässä hotellissa voit saada molemmat.

Hotelli tarjoaa matkailijoille rutkasti erilaisia aktiviteetteja. Lomapäivien aikana voi kokeilla Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotelsin sisä- ja ulkourheilumahdollisuuksia kuten kuntosalia, ryhmäliikuntaa, pyöräilyä, tennista ja erilaisia juoksureittejä.

Erikoisuutena hotelli tarjoaa olympiatason mahdollisuudet treenaamiseen. Ruotsin olympiajoukkue treenasi Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis -hotellissa keväällä 2017, minkä jälkeen lomakeskuksen asiakkaille avattiin mahdollisuus treenata hotellin Mediterranean Olympic Gym -salilla. Olympiatason treeniin tarkoitettu sali tarjoaa tilat voimaharjoitteluun, erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä monia mahdollisuuksia ulkotreeniin.

Lähde ja kuvat: Apollomatkat

ILMOITUS

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Kanarialla viimeksi melko hyvä pohjoismainen les mill’s tarjonta pari-kolme ryhmää vain.Ulkona on ihanaa treenata.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.