Hyppää sisältöön

Sporttihotellit tuovat sisältöä hyvinvointilomaan – 3 lomakeskusta, joissa loma sujuu vauhdikkaasti

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 21.12.2017
Aktiivilomailijan suosikkihotellissa riittää kiinnostavaa tekemistä aamusta iltaan, joten lomalla voi rentoutua vaikkapa suosikkijumpassa, vesiurheilun äärellä tai uuden lajin parissa. Puitteet taipuvat myös rentoon löhöilyyn, joten päivän sisällön valitset sinä!

ILMOITUS

1. Playitas, Fuerteventura

Kanariansaariin kuuluvalla Fuerteventuran lomasaarella sijaitseva Playitas Resort on sporttimatkailijoille tarkoitettu lomakeskus, jotka tarjoaa hyvät treenimahdollisuudet kaikenlaisille liikkujille. Tekemistä riittää tavallisista kuntoliikkujista kokeneisiin huippu-urheilijoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puitteet liikuntalomalle ovat erinomaiset, sillä lomakeskuksessa on esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, tenniskenttä, 50-metrinen uima-allas, golfkenttä ja rutkasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

ApollomatkatApollo Sports -hotellit
Golf on vain yksi Playitas-hotellin tarjoamista lukuisista urheilulajeista.

Hotellissa tarjotaan ohjattua liikuntaa vuoden ympäri, minkä lisäksi Playitas Resort tarjoaa myös erilaisia teemalomia. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jooga-, juoksu- tai ryhmäliikuntaloma?

Lomakeskuksessa on rutkasti aktiviteetteja myös lapsille ja loman aikana voi osallistua esimerkiksi uimakouluun tai hotellin omaan lastenkerhoon, missä perheen pienimmät pääsevät riemuitsemaan muiden Playitaksessa lomailevien lasten kanssa.

Uusien lajien kokeilu onnistuu Playitas Resortissa helposti, sillä hotellissa on puitteet esimerkiksi koripallon, sählyn tai jalkapallon pelaamiseen, triathlonin harjoitteluun tai vaikkapa vesiaerobiciin sekä erilaisiin voimalajeihin.

2. Levante Beach Resort, Rodos

Rodoksella sijaitseva Levante Beach Resort tarjoaa mahdollisuuden helppoon urheilulomaan. Kreikkalaisen lomakeskuksen puitteet sopivat erinomaisesti kuntolomaan, jonka aikana lomapäivät voi viettää rantalekottelun lisäksi uusien lajien parissa.

Levante Beach Resort tarjoaa asiakkaidensa käyttöön maksutta muun muassa kuusi tenniskenttää, mahdollisuuden kokeilla pingistä, pelata jalkapalloa, riemuita rantalentopallon parissa tai kokeilla vesipooloa. Puitteet ovat kunnossa myös esimerkiksi maastopyöräilyyn, sukeltamiseen, purjehdukseen, purjelautaiiluun, vesihiihtoon tai vesilautailuun.

ApollomatkatApollo Sports -hotellit
Rodoksella sijaitsevassa Apollo Sports -hotellissa on lukuisia uima-altaita.

Hotellissa on useita uima-altaita, muun muassa 25-metrinen uima-allas, minkä lisäksi lomapäivinä voi liikkua esimerkiksi kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien avulla.

Hotelliin voi varata tarvittaessa pelkän aamiaisen, mutta saatavilla on myös puolihoito sekä täysihoito.

3. Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreeta

Suositulla Kreetan lomasaarella sijaitseva Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels on erinomainen hotellivalinta niille matkailijoille, jotka kaipaavat lomaltaan paitsi rentoja rantapäiviä myös vauhdikasta treeniä.

ApollomatkatApollo Sports -hotellit
Valitsetko mieluummin rennot aurinkotuolit vai olympiatason treenimahdollisuudet? Tässä hotellissa voit saada molemmat.

Hotelli tarjoaa matkailijoille rutkasti erilaisia aktiviteetteja. Lomapäivien aikana voi kokeilla Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotelsin sisä- ja ulkourheilumahdollisuuksia kuten kuntosalia, ryhmäliikuntaa, pyöräilyä, tennista ja erilaisia juoksureittejä.

Erikoisuutena hotelli tarjoaa olympiatason mahdollisuudet treenaamiseen. Ruotsin olympiajoukkue treenasi Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis -hotellissa keväällä 2017, minkä jälkeen lomakeskuksen asiakkaille avattiin mahdollisuus treenata hotellin Mediterranean Olympic Gym -salilla. Olympiatason treeniin tarkoitettu sali tarjoaa tilat voimaharjoitteluun, erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä monia mahdollisuuksia ulkotreeniin.

Lähde ja kuvat: Apollomatkat

ILMOITUS

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kesän 2020 matkatoimistojen uutuudet

Kokeile tulevana kesänä jotain uutta – tässä ovat matkatoimistojen kesän 2020 uutuuskohteet

Dürresin riviera, Albania

Koe uusi kohde Albaniassa – kuusi syytä matkustaa Durrësiin

Albania on Apollomatkojen uutuuskohde 2017

Albania – kesän 2017 kiehtovin kohde

Ranta

Näin varaat edullisen ryhmämatkan – lue mitä matkaa varatessa täytyy huomioida

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja