hero taustakuva

Viikonloppuna Pietariin alkaen 205 euroa – katso kooste tulevan viikonvaihteen kaupunkilomista

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Hyödynnä sähköinen viisumi ja lähde lomalle Pietariin.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 08.10.2019
facebook   whatsapp

Helposti ja halvalla Pietariin

Jäitkö vielä ilman syyslomamatkaa? Matkustaminen Pietariin on nyt halvempaa ja helpompaa kuin aikaisemmin, sillä kaupunkiin voi hankkia ilmaisen sähköisen viisumin. Viisumista ei koidu lisäkuluja matkailijalle, joten viikonloppumatkan voi saada lentoineen ja hotelleineen halvimmillaan 205 eurolla. Viisumi kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä viisumihakemuksen käsittely voi kestää joitakin päiviä.

Muita edullisia kaupunkikohteita tulevana viikonloppuna ovat Riika, Kööpenhamina, Tukholma ja Oslo. Pohjoismaiden pääkaupunkeihin lentää alle kahdessa tunnissa, joten voit viettää koko viikonlopun perillä ilman pitkää matkustamista.

Joko olet käynyt Riian parhailla shoppailuapajilla tai Kööpenhaminan maukkaimmissa ravintoloissa? Myös kalliina tunnetussa Oslossa voi matkailla halvalla, jos poimii etukäteen vinkit pienen budjetin matkaan.

Jos haluat etsiä majoituksen itse, tulevan viikonlopun halvimmat lennot kiidättävät Gdanskiin, Tukholmaan ja Kööpenhaminaan jo tulevana perjantaina. Halvimmat lennot saa 143 eurolla.

Etsi sopiva matka ja varaa heti, sillä parhaat hinnat viedään pian!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Gdansk on halpa budjettimatkakohde viime tingan syyslomille.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.