Hyppää sisältöön

Näin rajua jälkeä luteet voivat tehdä – turisteille jättikorvaukset matkanjärjestäjältä

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 16.07.2015
Luteet tekivät unelmalomasta painajaisen.

Pariskunta sai hotellista karmivan ihottuman

Brittiläinen matkanjärjestäjä Thomas Cook on joutunut maksamaan luteita vilisevässä hotellissa lomailleelle pariskunnalle jättikorvaukset. Tarkkaa summaa ei ole julkistettu, mutta uutissivusto Daily Mailin mukaan kyse on viisinumeroisesta summasta.

Vuonna 2011 Dominikaanisessa tasavallassa lomaillut brittipariskunta kärsi matkallaan vakavista puremista. Punta Canan lomakohteessa sijaitsevan hotellin ludeongelma jätti rajut jäljet molempien ihoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puremat olivat erityisen rajuja naiselle, joka kärsi jo ennestään iho-ongelmista. Tämän mukaan ihotauti paheni entisestään ludehyökkäyksen jälkeen.

Pariskunnan mukaan luteet eivät olleet hotellin ainoa ongelma. Kaksikko yritti estää huoneessa vilistävien ötököiden sisäänpääsyä tunkemalla sanomalehtiä oven alle, ja lomaa hankaloittivat myös ongelmat valojen ja jääkaapin kanssa.

Pariskunta kertoo valittaneensa epäkohdista sekä matkaoppaalle että hotellin henkilökunnalle, mutta ongelmiin ei suhtauduttu vakavasti. Matkanjärjestäjä kielsi ensin vastuunsa ludeongelmatapauksessa, mutta päätyi lopulta hyväksymään korvauspyynnön asiakkaiden lakimiesten kautta.

Korvauksia voidaan pitää varsin poikkeuksellisina, sillä luteet ovat ikävän yleinen ongelma, jonka seurauksia ei matkavakuutuskaan korvaa. Sirenis Cocotal Beach Resort -niminen hotelli ei enää kuulu matkanjärjestäjän valikoimiin.

Katso järkyttävät kuvat matkailijoiden saamista puremista täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Daily Mail
Kuva: Flickr / ana carina lauriano

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Luteiden takia matkalaukkua ei kannata säilyttää hotellihuoneen lattialla

Yksi helppo asia, mikä jokaisen kannattaisi tehdä hotellihuoneessa – voi pelastaa matkasi

Luteet hotellihuoneessa

Matkailija, pidä varasi! Tätä hotelleista tarttuvaa riesaa ei korvaa edes vakuutus