Kuva: Shutterstock
Halvat kaupunkilomat

Kaupunkilomalle alle 200 eurolla – löydä viikonlopun halvimmat matkatarjoukset

Älä anna matkakuumeen kiusata, vaan lähde viikonloppuna kaupunkilomalle Eurooppaan. Tästä löydät parhaat tarjoukset!

Vietä viikonloppu uusissa maisemissa

Näyttävätkö tulevan viikonlopun suunnitelmat tylsiltä? Nyt kannattaa ottaa kesän viimeisistä viikoista kaikki irti ja lähteä viettämään viikonloppua kaupunkilomalle! Kaupunkilomalla vapaapäivät sujuvat rennosti vaikkapa herkutellen, shoppaillen tai paikalliseen nähtävyystarjontaan tutustuen.

Tällä viikolla edullisin kaupunkilomakohde on Tukholma, jonne pääsee viettämään viikonloppua alle 200 eurolla. Hieman yli 200 euron budjetilla taas saa matkoja moniin suosittuihin kohteisiin esimerkiksi Prahaan, Riikaan ja Berliiniin. Jos taas haluat viikonloppuna nauttia myös lämpimästä säästä, kannattaa kohteeksi valita joku Etelä-Euroopan kaupungeista, kuten Milanoon, Barcelonaan tai Roomaan.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaikkiin matkatarjouksiin, valitse juuri sinulle paras vaihtoehto ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Älä aikaile varauksen kanssa liian pitkään, sillä muuten joku muu saattaa napata haluamasi tarjoushinnan.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Kuva: Shutterstock
Etelä-Euroopan kaupunkikohteissa nautitaan lämpimistä säistä.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 13.8.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia