Hyppää sisältöön

Hiekalle vai hangille?

Kirjoittajan oletuskuva
Kalle Päivitetty: 20.06.2012
Talviloma on piristysruiske keskellä kaamosta.

Åre, Ruotsi

Åren hiihtokeskus on täydellinen kohde talvilomalaiselle, jolle Suomen laskettelumäet eivät riitä, mutta jolle Alpit ovat liian kaukana. Kolmen tähden Åre Continental Inn sijaitsee lähellä Åren rinteitä, joihin on hotellilta päivittäin bussikuljetus. Urheilullisen päivän jälkeen on ihana palata hotellille ja nauttia kylpylän hoidoista tai varata oma VIP-sauna, johon kuuluu ulkoporeallas tunturimaisemalla. Hotelli tarjoaa myös sukelluskursseja lämmitetyssä uima-altaassa. Åre Continental Inn on alkaen 96 euroa yöltä.

Val d’Isere, Ranska

Ranskan Val d’Isere toimi isäntänä 2.–15. helmikuuta järjestetyille alppihiihdon MM-kisoille. Kun on seurannut suomalaisten kisamenestystä ja tutustunut television välityksellä lomakohteen tunnelmiin, voi lähteä testaamaan vuoristoisen Ranskan rinteitä itse. Kahden ja puolen tähden Résidence Alpina Lodge sijaitsee Val d’Iseren pääkadulla keskeisten palvelujen läheisyydessä ja tarjoaa erilaisia huoneistoja erikokoisille seurueille. Résidence Alpina Lodge on alkaen 128 euroa per yö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gran Canaria, Espanja

Niille, joille talvilomaloma on lähinnä kirosana ja jotka kaipaavat lomallaan ainoastaan aurinkotuolia ja omaa rauhaa, miten olisi viiden tähden luksusloma Kanarialla? Viiden tähden H10 Playa Meloneras Palace Gran Canarialla sijaitsee suhteellisen lähellä Playa del Inglesin palveluja mutta rauhassa turistikeskuksen ruuhkaisilta kujilta. Hotellin kylpylässä voi kokeilla vartalon samppanjakuorintaa tai ihoa kosteuttavaa suklaahoitoa. Perheen pienimmille hotellilla on oma kerho, jossa lapset voivat löytää uusia ystäviä sillä aikaa kun sinä ihailet uima-altaalta avautuvaa merimaisemaa. H10 Playa Meloneras Palace on alkaen 96 euroa yöltä.

Koh Samui, Thaimaa

Jos on valmis matkaamaan hieman kauemmaksi, niin luksuksesta voi nauttia myös Koh Samuin saarella sijaitsevassa neljän tähden Q Signature Samui -hotellissa. Saaren koilliskärjessä sijaitseva rentoutumiskeskus tarjoaa joukon erikoisia aktiviteetteja lomailijalle, joka nauttii uima-altaiden äärellä loikoilusta. Pöytätennis- ja sukelluskurssien lisäksi tarjolla on myös saippua- tai hedelmäveistosten tekoa sekä thaimaalaisen ruoan kokkauskurssi. Lähimpiin nähtävyyksiin kuuluu 12-metrinen Big Buddha Statue –patsas. Q Signature Samui on alkaen 97 euroa per yö.

Lennä lomalle

Lentoja talviloman lomakohteisiin löytyy Tjäreborgilta, Travellinkilta, Ebookersilta, SuperSaverilta ja Blue1:lta. Lisätietoja esitellyistä hotelleista löytyy Hotels.comista.