hero taustakuva

Supersaver

artikkelin kuva
Matkatoimistot
Supersaver on suomalainen online-matkatoimisto, joka välittää reittilentoja, hotelleja ja autonvuokrausta.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 07.06.2013
facebook   whatsapp

Lentolippu- ja hotellivaraukset omatoimisesti

Supersaver on osa Svenska Resegruppenia, yhtä Pohjoismaiden johtavista matkailualan yrityksistä, joka on pitänyt paikkansa jo vuosikymmeniä.

Kaikki Supersaverin välittämät matkailupalvelut ovat varattavissa yrityksen internetsivustolta, jolloin asiakas voi olla oma matkatoimistovirkailijansa. Supersaver ei välitä muiden matkanjärjestäjien paketteja tai laivamatkoja.

Supersaver on omiaan niille, jotka haluavat matkat edulliseen hintaan, eivätkä välttämättä tarvitse henkilökohtaista asiakas- tai opaspalvelua. Supersaverin hakukone sisältää yli 600 lentoyhtiön lennot sekä satojatuhansia hotelleja.

Yhteystiedot

Supersaver löytyy osoitteesta www.supersaver.fi.

Kuva: Flickr / Will Ockenden

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

 1. Muutaman kerran olen varannut matkan Supersaverilta kautta ja olen ollut silloin tyytyväinen, mutta nyt En.
  Varasin edestakaiset lentoliput Teneriffalle.
  Ettiä on tuttu työväline.
  Juuri, kun olin maksanut liput, tuli näyttöön teksti ”Vahvistamme varauksen, kun saamme maksusta vahvistuksen.”
  Aamulla tuli viesti ”Emme saaneet maksuvahvistusta, tilausta ei bookattu, tiliänne ei ole veloitettu.” TILIÄ OLI VELOITETTU!!!
  Minulta meni 2 pv asian selvittämiseen. Supersaver ei vastaa puhelimeen, niukasti viesteihin
  Lentoyhtiön avustuksella sain yhteyden Supersaveriin. Sieltä tuli TYLY VASTAUS, ETTÄ RAHOJEN PALAUTTAMINEN KESTÄÄ 2-3 VIIKKOA, VAIKKA SYY OLI HEIDÄN OHJELMAN KAATUMISESTA.
  Supersaver ilmoitti tylysti, että asia siirretty Palautusten osastolle. Ei tämä kuulu palautuksiin vaan VIRHEEN KORJAUKSIIN!
  ÄLKÄÄ IHMISET MISSÄÄN TAPAUKSESSA KÄYTTÄKÖ SUPERSAVERIA LIPPUJEN TAI HOTELLIN TILAAMISEEN. HE EIVÄT VASTAA VIRHEISTÄÄN. HE PIILOUTUVAT NETIN TAAKSE. HE EIVÄT VASTAA PUHELIMEEN. LIPPUJEN VARAAMISEEN KÄYTTÄVÄT VIELÄ KOLMATTA OSAPUOLTA, MISTÄ ASIAKAS EI TIEDÄ MITÄÄN. HEIDÄN ASIAKASPALVELU ON TÄYSIN ALA-ARVOISTA.


 2. Olemme aiemmin varanneet useita lentoja ja hotellipaketteja Supersaverin kautta, mutta nyt tuli sellainen kokemus ettei ikinä enää tarvitse!!! EN SUOSITTELE kenellekään.

  Varasimme pitkät lennot koko perheelle, joista maksoimme ihan korkean hinnan, sillä seurauksella että paluulentopäivä oli muutettu samalle päivämäärällä mutta seuraavalle kuukaudelle.

  Asiakaspalvelu myönsi virheensä ja lupasi hoitaa asian ilman lisäkuluja minun odottaessani puhelimessa. Reilun tunnin odotettuani linjalla asian ilmoitettiin olevan kunnossa ja minun pitäisi vain tehdä check-in lentoyhtiölle. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja tästä eteenpäin SuperSaverin huonosti suomea ja huonosti englantia puhuvat virkailijat syyttivät lentoyhtiötä muutoksesta ja lentoyhtiö syytti Supersaveria. Mitään esimiehiä ei SSltä saa puhelimeen ja törkeästi he lyövät puhelimen korvaan kun ystävällisesti vaadit asiaasi hoidettavaksi.

  Loppujen lopuksi jouduimme maksamaan lentoyhtiölle 1500e lisää päästäksemme kotimaahan takaisin, SS olisi veloittanut lipuista 1900e lisää. Täyttä huijausta koko firma!!!! VAROKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 3. etsin mahdollisimman halpoja meno-paluu lentolippuja Thaimaaseen, mielellään bangokkiin mutta myös muuallepäin käy. Saan passin 22.01.2010 ja aion lähteä mahdo9llisimman nopeasti reissuun noin kahdeksi kolmeksi kuukaudeksi. siis reppureissu :)


 4. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue lisää aiheesta