hero taustakuva

Haaveiletko matkasta jo tänä viikonloppuna? Jos vastauksesi on kyllä, katso kaupunkilomat Eurooppaan alk. 206 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Matkaa ei aina tarvitse suunnitella kuukausia etukäteen, vaan sen voi saada halvalla myös viime hetkellä. Yhdeksään kohteeseen pääsee tällä viikolla alle 300 eurolla.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 06.05.2019
facebook   whatsapp

Kaupunkilomat alk. 206 €

Tulevan viikonlopun kaupunkilomat voi saada peräti yhdeksään eri kohteeseen alle 300 eurolla. Lomiin sisältyvät edestakaiset lennot ja majoitus pidennetylle viikonlopulle.

Viikonlopun halvimmat kohteet ovat Riika, Tukholma ja Oslo, mutta myös esimerkiksi Prahaan ja Alicanteen pääsee vaatimattomimmillakin matkasäästöillä. Myös loman Lontooseen voi napata hiuksenhienosti alle 300 euron hinnoin.

>> Lomalle, mutta ei väliä minne? Etsi inspiraatiota kaupunkilomille

Jos etsii pelkkiä lentoja, halvimmin pääsee matkaan Turusta. Turusta Gdanskiin lennettävä halpalentoyhteys vie Puolaan pikkurahalla, ja myös viime tingan lennot voi saada halvimmillaan 56 eurolla. Kiinnitä kuitenkin huomiota lentoyhtiön matkatavararajoituksiin, sillä edullisimmista lähdöistä on usein karsittu kaikki ylimääräinen.

>> Näin vältät halpalentojen sudenkuopat – 5 helppoa vinkkiä

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

ShutterstockGdansk, Puola
Gdanskin vanhankaupungin tunnistaa tummanpuhuvasta Kraanasta, joka oli käytössä Gdanskin ollessa tunnettu hansakaupunki. Rakennuksen nostokurkea käytettiin muun muassa laivojen lastaamiseen.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.