Hyppää sisältöön

Chez Dominiquen tiloihin aukeaa nuorten kokkien pop up -ravintola

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 23.10.2013
Hans Välimäen oppipojat näyttävät taitonsa suljetun Michelin-ravintolan tiloissa.

Nuoret kokit näyttävät kyntensä

Lokakuun alussa sulkeneen ravintola Chez Dominiquen tiloissa avataan marraskuussa pop up -ravintola Sandlådan. Kahden kuukauden projektia vetävät Michelin-ravintolan nuoret kasvatit Toni Toivanen ja Eric Räty, jotka ovat ehtineet hakea oppia myös Saksan ja Sveitsin huippuravintoloista.

Keittiömestari Hans Välimäki suitsuttaa ravintolansa tiloissa jatkavaa Sandlådania.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Toivanen ja Räty ovat lahjakkaimpia koskaan tapaamiani kokkeja. On ollut häkellyttävän hienoa seurata heidän kehitystään kohti kokkien terävintä kärkeä, sanoo Välimäki.

Tarjolla kaksi menua

Ravintoloitsijoiden mukaan tarjolla on kaksi menua, joiden hinnat ovat 49 ja 79 euroa. Ravintola lupaa rentoja ja sesonkiin sopivia makuelämyksiä, joissa vilahtavat Välimeri ja Lähi-itä, Kiina ja Japani – sekä Suomen Lappi.

– Pääsin juuri itse maistamaan molemmat menut. Olin ällistynyt kokemastani. Tällaista ruokaa ei Suomessa ole ennen tarjoiltu, Välimäki ylistää.

Sandlådan aukeaa 1. marraskuuta ja on avoinna joulukuun loppuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Sandlådan

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hobo Hotel Helsinki

Tältä näyttää Helsingin uusin hotelli – Tukholmasta tuttu Hobo Hotel avautui ydinkeskustaan

Ravintola Blanko

Turun parhaat ravintolat – 27 paikkaa, joita kannattaa kokeilla

Suomen parhaat ravintolat

Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa – onko oma suosikkisi listalla?

Hotelli U14, Helsinki

U14 on leikkisä design-hotelli keskellä Helsinkiä: perheomisteinen, mutta osa jättiketjua

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja