Hyppää sisältöön
Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron matkalahjakortti Seychelleille!

Seychellit on paljon muutakin kuin upeita hiekkarantoja

Mitä tulee mieleesi, kun kuulet sanan Seychellit? Mitä tahansa mietitkään, on lomaparatiisi vielä paljon enemmän.

Seychellit koostuu 115 saaresta Intian valtamerellä lähellä päiväntasaajaa. Vehreä luonto, jylhät kalliot ja turkoosina kimmeltävä meri tekevät maisemasta sadunomaisen. Trooppinen ilmasto takaa sen, että kohteessa on lämmintä ympäri vuoden.

Saarivaltion ekosysteemi on ainutlaatuinen, ja Seychellit onkin koti monille harvinaisille eläinlajeille. Luontoa kunnioitetaan saarella syvästi. Monet saarista ovat asumattomia, joten halutessaan eksoottisesta ympäristöstä saa nauttia omassa rauhassa.

Moni suuntaa Seychelleille romanttiselle häämatkalle tai rentoutumaan aurinkoon, mutta tiesitkö, että saarivaltio sopii hyvin myös aktiivilomailuun?

Sukeltajalle Seychellit on todellinen aarreaitta, ja pinnan alla voi törmätä niin kilpikonniin kuin delfiineihinkin. Kansallispuistojen eritasoiset patikointireitit mahdollistavat harrastuksen kaikille, ja surffaamisen aloittamisesta haaveileva nauttii Seychellien maltillisista aalloista.

Kun loma Seychelleillä houkuttaa, auttaa suomalainen matkanjärjestäjä Helin Matkat loman suunnittelussa. Intian valtameren kohteisiin erikoistunut matkatoimisto voi räätälöidä asiakkaalle myös Seychellien saarihyppelyn, jolla pääsee tutustumaan useampaan paikkaan yhden loman aikana.

Seychellit on vuodesta toiseen Helin Matkojen viiden suosituimman kohteen joukossa. Unelmaloman kruunaavat matkatoimiston valikoimaan kuuluvat laadukkaat hotellit, jotka on todettu loistaviksi paikan päällä.

Loma Seychelleillä on kokemus, joka ei unohdu.

Voita 1000 euron arvoinen Helin Matkojen lahjakortti!

Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron matkalahjakortti Seychellien-loman toteuttamiseen! Matkalahjakortin voi käyttää Helin Matkoilta ostettuun Seychellit-matkapakettiin. Matka tulee varata seuraavan 6 kuukauden aikana, ja matkustusaika on 12 kuukauden sisään.

Suomalainen Helin Matkat on toteuttanut lomaunelmia vuodesta 1984 lähtien. Helin Matkat on erikoistunut laadukkaisiin ja yksilöllisesti räätälöityihin matkoihin. Matkat suunnitellaankin aina asiakkaan toiveiden mukaan, mutta henkilökunnan ammattitaitoa hyödyntäen.

Kilpailu on päättynyt ja voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.