Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Pako Arjesta

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 10.04.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Pako Arjesta -blogin Jerry.
  • Blogini Rantapallossa: Pako Arjesta
  • Nimeni: Jerry
  • Paras kaupunkikohde: Tokio, Japani
  • Paras rantakohde: Malediivit, vaikkei vielä ole kokemusta
  • Unelmakohteeni: Tämä ei muuttunut ensivierailulla: Tokio
  • Tätä ilman en matkusta: Avovaimoni Tiia
  • Tärkein matkavinkkini: Opettele kaikkein tärkeimmät sanat kohdekielellä. Tämä osoittaa ystävällisyyttä, huomaavaisuutta ja uteliaisuutta, joiden avulla pääset paljon lähemmäksi paikallisia.

Täältä löydät minut: Pako Arjesta

InstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Mukavuudenhaluinen. Joku voisi sanoa minua nirsoksi, mutta olen enemmänkin oman arvoni tunteva matkailija. Periaatteeni on se, että laatu korvaa määrän myös matkustelussa, mutta jokainen määrittelee itse, mitä laatu tarkoittaa. Kaikkein eniten minua kiinnostavat matkakohteissani paikallinen ruoka, juoma ja kulttuuri. Tietysti pitäähän sitä aina pari nähtävyyttäkin käydä katsomassa. Haluan aina jakaa matkakokemukseni avovaimoni kanssa.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Tätä on viimeaikoina yritetty miettiä kovasti, mutta teema tulee enemmän painottumaan laatumatkailuun esimerkiksi tasokkaiden hotellien merkeissä. Uskon kuitenkin, että blogista löytyvät matkakertomukset ja muut matkustukseen liittyvät postaukset sopivat ihan yhtä hyvin reppureissaajille kuin sviiteissä yöpyville matkaajille.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Jankkaan tätä kaikille kyllästymiseen asti, mutta koko Tokion matka. En ole koskaan tavannut yhtä hienoja ja ystävällisiä ihmisiä kuin japanilaiset. Erityisesti Tokio oli täysin oma maailmansa, jollaista ei löydä mistään muualta. Pari unohtumatonta kokemustani tulevat näkymään ensi kuussa ilmestyvässä Mondossa. Tokion lisäksi oli unohtumatonta katsoa jalkapallon MM-kisoja espanjalaisessa baarissa, kun Espanja voitti ensimmäistä kertaa MM-kultaa. Ne juhlat olivat aikamoiset.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
USA:n roadtrip. En edes pidä pitkien matkojen ajamisesta autolla, mutta siitä huolimatta tuo on houkutellut jo pitkän aikaa. Haluan päästä näkemään tätä jättimäistä maata mahdollisimman laajalti. Pelkkä ajatuskin Nevadan autiomaassa ajamisesta tai Pacific Roadia pitkin kulkemisesta saa hymyn huulilleni.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Olen viime aikoina etsinyt suuntaa elämälleni, joten olen kaivannut jotain innostuksen aihetta. Matkailu on ehdottomasti yksi suurimmista intohimoistani, joten päätin, että voin toteuttaa sitä kirjoittamalla silloin, kun en ole itse matkalla. Saan bloggausinspiraationi enimmäkseen kaikenlaisen median kautta. Matkakirjat, tv-ohjelmat, internet ja muiden blogit tarjoavat hyviä mahdollisuuksia mielikuvitusmatkailuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Innostuksella kirjoitettuja. Haluan nähdä tekstin läpi, että kirjoittaja on intohimoinen bloginsa ja tarinoidensa suhteen. Luen enimmäkseen matkailublogeja, mutta olen kiinnostunut myös itsekehityksestä ja tavoitteiden asettamisesta kertovista blogeista. Matkailublogien aihealueina minua kiinnostavat ehkä kaikkein eniten suurkaupungit, Japani ja USA.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja