Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Laura’s Itinerary

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 16.06.2016
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Laura's Itinerary -blogin Laura.
  • Blogini Rantapallossa: Laura’s Itinerary
  • Nimeni: Laura
  • Paras kaupunkikohde: New York ja Barcelona
  • Paras rantakohde: Curaçao
  • Unelmakohteeni: Samppanjan alue ja Japani. Lisäksi tällä hetkellä kuumottaisi paikka, jossa voisin suorittaa sukelluskurssin!
  • Tätä ilman en matkusta: Perus: kamera kulkee mukana. Rantalomalle pakkaan oman snorkkelin ja kaupunkilomalle hyvät kengät.
  • Tärkein matkavinkkini: Mene sinne, minne paikallisetkin menevät!

Täältä löydät minut: Laura’s Itinerary

Twitter-icon Instagram Facebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Yritän aina tutustua paikalliseen kulttuuriin ja mielelläni myös paikallisiin ihmisiin, minkä lisäksi pyrin selvittämään, mitä paikalliset kohteessa tekevät. Vältän pakettimatkoja ja varaan kohteeni ja lentoni aina itse. En myöskään viihdy rannalla paikallaan kauaa, vaan aurinkotuolissa lekottelun sijaan menen mieluummin vaikka snorklaamaan, sillä jotain aktiviteettia on oltava. Voin myös matkustaa pelkän ruoan tai juoman perässä ja olen kaikkiruokainen.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Olen asunut lukiossa ollessani Ranskassa, yliopistossa Jenkeissä, viime vuonna Tanskassa ja tällä hetkellä Belgiassa, joten toivon voivani antaa jotain vinkkejä ulkomaille muuttoa harkitseville. Lisäksi rakastan hyvää ruokaa, ja jaan parhaat ravintolavinkkini myös lukijoille. Nyt asuessani Keski-Euroopassa aion ottaa sijainnista kaiken irti ja jakaa vinkkejä blogissani. Ylipäänsä kaikki matkustelusta ja hyvistä ravintoloista kiinnostuneet lukijat ovat tervetulleita blogiini.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
En voi valita vai yhtä: kuukauden reissu Kiinassa oli unohtumaton kokemus. Matka ystävän häihin, jotka järjestettiin Washingtonissa Newseumin yläkerrassa oli myös ikimuistoinen. Viinimatka Burgundiin oli elämys, ja lomalla Barcelonassa voi yhdistää niin ruoan, viinin, kaupunki- kuin rantalomankin!

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Vielä jonain päivänä suuntaan Japaniin kulinaristimatkalle. Myös lumilautailu siellä kiinnostaisi. Ja shoppailu, totta kai!

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Kun oma muutto ulkomaille tuli ajankohtaiseksi, ajauduin matkablogien pariin. Parhaita vinkkejä sain ulkosuomalaisten blogeista, ja silloin heräsi myös mielenkiinto oman blogin perustamiselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Parasta bloggaamisessa on omien kokemusten jakaminen ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa! Toimiihan blogi myös omana julkisena muisti- ja päiväkirjana, jota on varmasti vuosien päästä hauska lukea itse.

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Olen lukenut vuosikausia lifestyle- ja tyyliblogeja. Myös treeniblogit ovat olleet lukulistallani jo kauan.

Oikeastaan pari vuotta sitten, vasta kun muuttoni Kööpenhaminaan tuli ajankohtaiseksi, aloin tiiviimmin seuraamaan myös matka- ja ulkosuomalaisten blogeja. Nykyään haen matkavinkit ensisijaisesti blogeista!

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja