Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Keltaisessa keittiössä

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 13.03.2015
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Keltaisessa keittiössä -blogin Martina.
  • Blogini Rantapallossa: Keltaisessa keittiössä
  • Nimeni: Martina
  • Paras kaupunkikohde: Rooma on aina yhtä ihana
  • Paras rantakohde: Karibian saaret, etenkin Saint-Martinin Maho Beach
  • Unelmakohteeni: Näitä on monta, mutta nimetään nyt ainakin Australia, Tyynenmeren saaret ja Islanti
  • Tätä ilman en matkusta: Iloinen ja avoin seikkailumieli, kamera sekä käsilaukku täynnä kaikkea tärkeää ja turhaa
  • Tärkein matkavinkkini: Positiivisella asenteella pääsee pitkälle tilanteessa kuin tilanteessa

Täältä löydät minut: Keltaisessa keittiössä

Twitter-iconInstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen perinpohjainen ja helposti innostuva matkailija. Tutustun matkakohteeseen hyvissä ajoin ja perillä haluan nähdä paljon. Toisaalta osaan olla myös spontaani ja jätän aina tilaa paikan päällä hetkessä syntyville ideoille. Unohdun myös mielelläni puistonpenkille, rannalle, kahvilaan tai hotellihuoneen ikkunalaudalle haaveilemaan ja annan ajatusten kulkea vapaasti. Vastoinkäymisetkään eivät lannista, sillä uskon että kaikella on tarkoituksensa, jopa rankkasateella kesken parhaan rantapäivän.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Keltaisessa keittiössä on nimensä mukaisesti aloittanut ruokablogina, mutta matkailu tuli mukaan kuvioihin hyvin pian ja nyt blogi yhdistelee sujuvasti sekä ruoka- että matkailuteemoja. Blogin sivuille mahtuu myös muitakin aiheita ja sivuan mielelläni kaikkea sellaista, mikä elämässäni on tärkeää. Annan persoonani näkyä blogin sivuilla ja toivon, että yhdessä tulevan aviomieheni kanssa ideoimiamme juttuja lukevat mahdollisimman monenlaiset ihmiset.

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Appivanhemmilleni yllätyksenä järjestämämme Karibian risteily oli monella tapaa ikimuistoinen. Suunnittelimme yllätysmatkaa yli vuoden ja jouduimme toisinaan käyttämään kaikki salapoliisin kykymme ja viljelemään pieniä valkoisia valheita, jotta matka pysyi yllätyksenä lähtöaamuun asti. Olimme ripotelleet pieniä yllätyksiä myös matkan varrelle, mutten osannut aavistaakaan, että myös minua odotti elämäni ihanin yllätys, kun mieheni Henkka kosi minua eräänä iltana Karibian tähtitaivaan alla.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Suurena Italia-fanina tärkein ja ehkä myös realistisin matkaunelmani on kiertää kaikki Italian maakunnat läpi. Myös erilaiset kiertomatkat autolla ovat haaveissani, vaikka olenkin surkea kuski. Merkittävin niistä lienee minun ja Henkan yhteinen unelma Route 66. Suurin matkaunelmani on kuitenkin mikäs muukaan kuin matka maailman ympäri ja siihen matkaan haluaisin yhdistää muun muassa ylhäällä luettelemani Australian ja Islannin sekä Tyynenmeren saaret.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini syntyi jo yli kuusi vuotta sitten aika lailla hetken päähänpistosta. Olin seurannut muutamia ruokablogeja, joita ei vielä tuolloin kovin montaa ollutkaan, ja eräänä päivänä päätin pistää pystyyn oman blogin ja niin Keltaisessa keittiössä -blogi näki päivänvalon. Bloggausinspiraatiota ammennan mistäs muualtakaan kuin omasta elämästäni, kaikesta näkemästäni ja kuulemastani sekä myös muiden blogeista. Parhaat ideat syntyvät usein lenkkipolulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Luen kaikenlaisia blogeja, mutta kuitenkin sellaisia, joihin pystyn jollain tavalla samaistumaan ja jotka käsittelevät minulle edes hieman tuttuja aiheita. Hyvät kuvat ja selkeä ulkoasu ovat plussaa, mutta vielä tärkeämpää minulle on sujuva teksti, mielenkiintoinen tapa kirjoittaa ja henkilökohtainen ote.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja