Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Destination Wonderful

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 13.06.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Destination Wonderful -blogin Emilia.
  • Blogini Rantapallossa: Destination Wonderful
  • Nimeni: Emilia
  • Paras kaupunkikohde: Pariisi, Ranska
  • Paras rantakohde: Side, Turkki
  • Unelmakohteeni: New York, USA
  • Tätä ilman en matkusta: Kamera
  • Tärkein matkavinkkini: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Älä kuitenkaan stressaa liikaa sitä, että kaikki menisi suunnitelmien mukaan, vaan anna elämän mennä painollaan ja nauti!

Täältä löydät minut: Destination Wonderful

Twitter-iconInstagramFacebook

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Tykkään matkata pienellä porukalla ja mieluiten omatoimisesti. Minulla on tutkiva luonne ja yleensä poikkean väkijoukosta sinne, minne muut turistit eivät mene. Haluan tutustua uusiin kulttuureihin, nähdä ja kokea uusia asioita.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Tällä hetkellä ei. Kirjoitan asioista joita rakastan, aiheeni vaihtelevat päivittäin. Tällä hetkellä pinnalla ovat matkailu Suomessa, liikunta, valokuvaus ja luonto. Menen sillä periaatteella, että you name it, and I write about it!

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Ehdottomasti Interrail! Kolme viikkoa, kuusi maata, kaksi tyttöä. Tämä oli meidän matkareittimme: Helsinki – Lontoo – Amsterdam – Brysseli – Pariisi – Marseille – Nizza – Pisa – Rooma – Vatikaani – Venetsia – Milano. Tuli nähtyä Lontoon olympialaiset, nukuttua Amsterdamissa juna-asemalla, käytyä museoissa, nähtyä Moulin Rouge, saatua mustalaiselta kultasormus keskellä Pariisia, katseltua tähtiä Pisassa… Muistoja on niin paljon, että niitä kaikkia ei tähän mahdu vuodattamaan. Mahtava reissu!

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Haluaisin vielä joskus asua ulkomailla. Olemme suunnitelleet kihlattuni kanssa muuttoa Saksaan jossain vaiheessa. Haluan myös vielä joskus käydä Afrikassa. Vapaaehtoistyö olisi todella hieno kokemus.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogini sai alkunsa 2013 lokakuussa, kun olin lähdössä matkaoppaaksi Finnmatkoille. Kuitenkin asiat eivät aina mene suunnitellusti, eikä minulle tullutkaan lähtöä. Suunnitelmana siis oli kirjoittaa matkaoppaan elämästä, mutta kun en sitten lähtenytkään, niin olen päätynyt kirjoittamaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Bloggausinspiraationi saan arkisista päivän asioista. Se saattaa olla reissu, jonka tein tai siili, jonka näin pihalla. Sen tiedän, että bloggaaminen on minun juttuni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Tykkään lukea matkailublogeja, treeniblogeja ja yleensäkin vain elämään liittyviä. Tykkään blogeista, jotka hehkuvat positiivista elämänasennetta, sillä sitä ei ikinä ole liikaa.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja