Hyppää sisältöön

Viikon blogi: Angata

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 26.09.2014
Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Angata-blogin Rosita.
  • Blogini Rantapallossa: Angata
  • Nimeni: Rosita
  • Paras kaupunkikohde: Las Palmas tietenkin
  • Paras rantakohde: Saly, Senegal
  • Unelmakohteeni: Etelä-Afrikka
  • Tätä ilman en matkusta: iPadini ja mieheni.
  • Tärkein matkavinkkini: Madventuresista opittu elämänohje vertaansa vailla: Chilax!

Täältä löydät minut: Angata

Twitter-icon

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen matkailija olet?
Olen tähän mennessä matkustanut vain Euroopassa ja Afrikassa. Nuo maanosat tuntuvat riittävän minulle. Jos voitan joskus jossain arvonnassa matkalahjakortin, lupaan käyttää sen sellaisessa maanosassa matkustamiseen, jossa en ole vielä käynyt. Matkailijana olen rohkea ja utelias, mutta en kuitenkaan uhkarohkea. Paikallisiin tutustuminen ja paikallisen kielen maksimaalinen käyttäminen ovat lempihuvituksiani matkoilla. Rakastan merta ja aurinkoa, mutta palaan aina Saharaan, Maliin.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Kohderyhmäni ovat kaikki niin kaukokaipuiset ihmiset, että mikä tahansa kotimaan matkailuunkin liittyvä postaus saa innostumaan. Blogini erityisen erityinen kohderyhmä ovat kaltaiseni pihit säästäjät, joita uskon Laihian lisäksi löytyvän Angatan lukijoista runsas joukko!

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Maltalla lomaillessamme tutustuimme erääseen ystävään, jonka suku omisti puolet koko Maltan pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Hän kutsui minut ja kaverini sukulaisensa häihin, jotka pidettiin Vallettassa, vanhassa linnoituksessa. Häissä oli varmaan 2 000 ihmistä, hääparia kunnioitettiin tykinlaukauksilla, ruoka oli parasta mitä olen koskaan syönyt, ja meno oli loisteliasta.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Ystäväni Sini on asunut Etelä-Afrikassa jo kahdeksan vuotta, enkä ole vieläkään päässyt tapaamaan häntä. Haluaisin Sinin luo. Lisäksi haluaisin muuttaa mieheni kanssa Maliin, ja kirjoittaa tätä blogia taas ulkosuomalaisena. Haavetaloni, jossa asuisimme Malissa, olisi tietysti mieheni suunnittelema.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat oman bloggausinspiraatiosi?
Blogillani oli erityinen teema aloittaessani sen kirjoittamisen Senegalissa asuessamme vuonna 2010. Kirjoitin elämästämme Afrikassa perheelle ja ystäville. Bloggausinspiraatiota löydän tänä päivänä eniten Twitterin kautta. Tviitit kertovat yleensä ajankohtaisista asioista matkailun saralla. Saan myös suuren osan postausideoistani lähijunissa. Mitähän inspiraatioeliksiiriä VR suihkiikaan junien ilmastoinnista?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Täysin matkailuun keskittyviä blogeja. En ole kiinnostunut matkailun ohella vaatteisiin tai vauvan vaunuvertailuun keskittyvistä blogeista, vaan haluan ehtaa matkailutavaraa luettavakseni. Vaikka ei matkalla olisikaan jatkuvasti, voi matkablogia silti kirjoittaa alaa koskettavista ilmiöistä. Twitteriin vaan, jos omat ideat meinaa loppua!

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Viikon blogi: Toscanan auringon alla ja vähän muuallakin

Laura Musta

Viikon blogi: Kaiken maailman matkoja

Kaikki maanosat

Viikon blogi: Kaikki maanosat

Ranskatar reissaa

Viikon blogi: Ranskatar reissaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja