Kuva: Shutterstock
Halvimmat kaupunkilomat

Viikonloppuna edullisesti reissuun – kaupunkilomat alkaen 154 euroa

Nyt on edullista antaa kyytiä matkakuumeelle, sillä viikonlopun kaupunkilomia saa jopa alle 200 eurolla – tutustu tästä parhaisiin tarjouksiin!

Viikonloppuna matkalle alle 200 eurolla

Tekisikö pieni loma nyt hyvää? Vaikka lomapäiviä ei olisikaan juuri käytettävissä, on lyhyt reissu Eurooppaan helppo toteuttaa myös viikonlopun aikana. Lähde siis tulevana viikonloppuna nauttimaan kiinnostavista nähtävyyksistä, herkullisesta ruoasta ja mainioista shoppailumahdollisuuksista.

Viikonlopun edullisimmat kaupunkikohteet ovat Pietari, Berliini ja Riika, joihin saa matkan alle 200 euron budjetilla. Varsovaan ja Budapestiin pääsee taas noin 200 euron hintaan. Jos haluaisit viettää kaupunkiloman lämpimämmissä maisemissa, suunnaksi kannattaa ottaa vaikkapa Nizza tai Barcelona.

Alla ovat koottuna ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat sekä halvimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinulle sopivin vaihtoehto tarjouksista ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun sopiva matka löytyy, ei kannata aikailla varauksen kanssa, sillä edullisimmat hinnat myydään usein nopeasti loppuun.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Kuva: Istockphoto
Nizza sopii mainiosti kohteeksi keväiselle kaupunkilomalle.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock ja Istockphoto

Päivitetty: 13.3.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia